Gaucho
Yoda
Herkese selam ben soprano. Bu sene 16 yaşıma girdim fakat bir sorunum var ben heteroseksuel bır erkegım fakat kendımı duygusal ve zayıf hıssedıyorum zaman zaman yanlış anlaşılmasın eşcinsellere lafım yok. Küçüklüğümde felanda böyle biraz narin yapılıydım zamanla onu aştım ama hala içimde bitmemiş birşeyler var. Ailemin içinde küçükken annem biraz daha her şeyime karışan birisiydi babam ise ona nazaran daha pasifti benimle ilgileniyordu fakat biraz sinirli biri olduğu için korkardım. Çocukluğumda hep dayımı rol model alırdım neyse gel zaman gıt zaman ben ergenlıkte vs hayatım boyunca kadınlara ılgı duydum bu yuzden neden zayıf hıssettıgımı cozumleme ıhtıyacı duymamıstım ta ki traş olmaya başladığımda içimden annem ve babam tarafımdan dalga geçileceğimi hissettiğim zamana kadar. Erkeksi işlerde her zaman bulunurum sanayide vs calıstım elım becerıklı ama nedense erkeksı oldugumda aılem tarafından elestırılecegımı hıssettıgım ıcın kendımı tam olarak erkeksı hıssedemıyorum bazen kendımı sorguluyorum bu yuzden ama anlayamıyorum. Duygusallık ve aşağılık hisler hayatımı mahvediyor içten içe bundan kurtulmanın bir yolu var mı ?