R
Rust Cohle
Misafir
Canın sağolsun Hocam, hayata bir kere geliyoruz ve sevdiğimiz zevk aldığımız işi yapmamız lazım,19 Temmuz 2025, Cumartesi
Bugün sabah namazı için kalkma iradesini gösteremeyip kurduğum alarmı kapatıp uyumaya devam ettim. Sabah 8'de telefonumun mesaj sesine uyandım, arkadaşımın sınav sonucumu sormasıyla sonuçların açıklandığını öğrendim. Bu kısım apayrı bir konu ama sonucum beklediğimden de kötü geldi -burada yazmayacağım- ve tekrar mezun yolu göründü. Babamla konuşurken olumlu baktı ama annem biraz sorun çıkartıyor haklı olarak, ilerleyen günlerde babamın da annemin safına geçeceğini düşünüyorum. Biraz zorlu bir ikna süreci olacak. Her neyse, kahvaltıdan sonra babama bağ bahçe işlerinde yardım ettim, elimizden çıkaracağımız birkaç eşyayı taşımasına da yardım ettim. Gün boyu sınav sonucumu ve bununla n'apacağımı düşündüm, birkaç arkadaşımla da konuştum. Ara sıra evden çıkıp verandada oturup dışarıyı seyrettim. Birkaç ev işini yaptım aileme şirinlik olsun diye. Akşam için kendi yemeğimi hazırladım. Bugün böyle geçti. Aslında kötü de olsa sonuçların açıklanması beni oldukça rahatlattı, dert tasa kalmadı. Zaten kötü değil de orta bir sıralama yapsaydım gidip gitmemek dert olurdu. Şimdi muhtemelen bir senemi daha evde geçireceğim. Sağlık olsun, Allah hakkımızda hayırlı olan neyse bize onu nasip etsin.
Mezun iken yaptığın hatalar nelerdi ve mezun birine tavsiyelerin var mıdır? Şimdiden iyi çalışmalar.