Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Dehb'li Birisi Olarak Ne Yapmalıyım?

mawsqss

Yeni Fapstronot
Merhabalar, 2 ay önce DEHB tanısı aldım geçmişimde yaşadığım her şey benim için anlamlandı ve gerçekten bugüne kadar hayatımı ilerletemememin büyük sebeplerinden birisyimiş. 19 yaşındayım şuan 54 MG concerta 20 mg zedprex 2 mg rixper kullanıyorum ve şunu söylemeliyim artık ilaçlarda hiç bir işe yaramıyor :D. Yani bugün doktorum concertanın dozunu arttırdı fakat gerçekten hala odaklanamıyorum sürekli işin başından kalkıyorum kitap okuyamıyorum bir işe başlayamıyorum hâla çekiyorum. Bunu belirttim fakat kendisi doz artımını daha uygun gördü ve bugün aldım yine aynı etkileri yaşıyorum. Şunu sormak isterim bu bağımlılık döngüsünden çıkamıyorum sürekli bir girdap içindeymişim gibi ve PMO bana artık zararlı bir şey değilmiş rutin bir şeymiş gibi hissediyor beynim ve bu beni bütün gün zombi gibi gezdiriyor. Ne yapıcam bilmiyorum dürtülerimi engelleyemiyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6