O macunu kullanmayı bırakmalısın.
O macunu kullanmayı bırakmalısın.
Başarılar dostumBu ay güzel geçmeli artık.
Harekat alanındayız.
Gün 1
Harekat hedefleri ;
Uyku düzeni 23 - 6
Gün içinde 3 - 4 litre su içilmesi
Paketli gıda fast food ve abur cuburdan uzak durulması ( %85 azaltılmasını hedef koyuyorum.)
Fast food ve abur cuburdan artan parayı biriktirmek. ( İleride ~ 6 ay kadar sonra yatırım eğitimleri ile desteklemek)
Ocak ayına kadar gündemimde spor salonu üyeliği olmayacak.
Fast food ve abur cuburdan kaçamayacağım senaryolar baskın gelirse aralıklı oruç diyetiyle savuşturacağım.
Pmo yok.
Derslerle az ancak düzenli olarak ilgilenmek
Jordan Petersonun düzen için gerekli öğütleri ve kişisel bakım mesaisinin artırılması. ( yatağı topla masayı topla yaşam alanına küçük düzenler getirmeye başla gibi)
Tabi ki de kurtulmak zor. 2.5 senede 3 kere 90 ı geçtim. Ancak değişim bir anda gelmez. Süreç meselesi.Tamı tamına 2.5 yıl geçmiş günlük açılalı, hala kurtulamadınız mı tamamen bu illetten ? Bu 2.5 yıllık süreç boyunca hayatınız da kalıcı olarak ne değiştiği eski sizin yeni sizden farkı ne ?
Bence 90 günü geçtikten sonra kişi hayatından neverfapi tamamen çıkarmalı. O saatten sonra kendi hayatına odaklanmalı. Cinsel enerjisini aktarabileceği bir kız arkadaş bulacak veya bunu terbiye etmeyi tamamen öğrenip işine verecek bu enerjiyi. Sizi eleştirmek istiyorum kibar bir şekilde, 2.5 yıl boyunca 3 kere 90'ı geçmişsiniz zaten, hala neden süreç kafasıyla uğraşıyorsunuz ? Bence bu işleri artık tamamen kafadan çıkartıp daha çok dünyaya adapte olmak daha iyi değil mi ? Yoksa hem süreç kafasında devam edip aynı zamanda da hayatınızla mi ilgileniyorsunuz?Tabi ki de kurtulmak zor. 2.5 senede 3 kere 90 ı geçtim. Ancak değişim bir anda gelmez. Süreç meselesi.
Ben bu başlığın adını çöküş ve çıkış olarak isimlendirdim. Her çöküşte bir şeyleri daha iyi öğreniyordum. Faydaları daha erken görüyorum.
İç sesim artık daha farklı şeyler söylüyor.
Bir kere daha sürece başladım.
Bu süreç bana yine bir şeyler kazandıracaktır.
Eski ben ile yeni ben arasındaki farkı söz ile nasıl aktaracağım bilemiyorum. Ancak belli noktalarda uçurumlar var.
Kibar eleştirin için teşekkürler.Bence 90 günü geçtikten sonra kişi hayatından neverfapi tamamen çıkarmalı. O saatten sonra kendi hayatına odaklanmalı. Cinsel enerjisini aktarabileceği bir kız arkadaş bulacak veya bunu terbiye etmeyi tamamen öğrenip işine verecek bu enerjiyi. Sizi eleştirmek istiyorum kibar bir şekilde, 2.5 yıl boyunca 3 kere 90'ı geçmişsiniz zaten, hala neden süreç kafasıyla uğraşıyorsunuz ? Bence bu işleri artık tamamen kafadan çıkartıp daha çok dünyaya adapte olmak daha iyi değil mi ? Yoksa hem süreç kafasında devam edip aynı zamanda da hayatınızla mi ilgileniyorsunuz?
Anlıyorum, o zaman süreciniz daim olsunKibar eleştirin için teşekkürler.
Hem süreç kafasındayım hem de hayatımla ilgileniyorum.
Süreç ise somut noktalar barındırdığından ilerleyişimi görmek için harika bir ölçüt oluyor.