Varolej
Jüpiter Yolcusu
Semen retensiyonu yapmayı düşünüyorum ama sizce bu aşk yaşarken mümkün müdür? Bunu sormak istedim. Ben sevgilime sadece sarılmak istiyorum. Temasta bulunabilirim. Ama çıplaklık yahut ilişkiye girmek istemiyorum. Semenimi retain etmeliyim. Bunu bu arada gayri müslim biri olarak yazıyorum. Arkadaşlar kutsal kitapta denildiği gibi mastürbasyondan kesin olarak kaçının. Zinadan da keza öyle. İnsan olmaktan çıkıyoruz resmen. Dininizde orası siz üreyin ve tuvalete çıkın diye verildi. Sıvazlamanız için değil hem beyninizi hem de o arkadaşınızı kandırmış oluyorsunuz bunu yapmayın. Üremek isteseydim cinsel ilişkiyi düşünebilirdim. Ama böyle bir şey yapmayacağım için bir damlamı bile harcamak istemiyorum. Yani kısacası demek istediğim bu damlayı harcamazsam yalnız mı kalırım? Çünkü maalesef günümüzde kafanızı nereye çevirirseniz siz de göreceksiniz ki tıpkı matrix gibi her tarafı cinsellik sarmış. Aşk güzel bir şey ama çıplaklık, cinsellik, kölelik gerekli mi bilmiyorum emin değilim. Semeni retain etmenizi tavsiye ederim şu yüzden çünkü ne zaman boşalsam aklım o zaman yerine geliyor tıpkı beynim ve vücudum bana tokat atıyor ama fiziksel bir tokat değil. Hani hayatın gerçeklerini anladığınızda böyle bir moraliniz bozulur ya üzülürsünüz onun gibi bir şey. İstisnasız her boşalmadan sonra bunu yaşıyordum. Artık dayanamadım semen retensiyon yapacağım. Umarım beni bu retain halinde sevebilecek bir partnerim olur...