testislerini aldırO şekilde demek istemedim yine sağlığım yerinde olsun ama cinsel istek olmasın şey gibi düşün manevi hisleri çok yüksek insanların dervişler gibi keşişler gibi fazla cinsel isteği olmaz ben manevi hislerimi besleyip cinsel isteği köreltmek istiyorum bilmiyorum belki de beynimde cinselliği yanlış kodlamışımdır çünkü ben bir kadına ne kadar Arzu duyuyorsam o kadar az saygı duyuyorum saygı duyduğum bir kadına Arzu duyarsam ayıp ve yanlış birşey yapmış gibi hissediyorum dediğim gibi cinsel isteğin benden insanlığımı alan ve vahşi bir his olduğunu düşünüyorum
cinsellikde insaniyken bunun senden insanı duyguları aldığını düşünmen çarpık bir düşünceCinsel isteğimin ase*süelin bir tık üstü olmasını istiyorum cinsel isteğim çok çok düşük olursa daha mutlu olurum diye düşünüyorum cinsel isteğin benden insani duyguları aldığını ve vahşi bir his olduğunu düşünüyorum nasıl cinsel isteği dramatik şekilde düşürebilirim
Burada bahsettiğin insanların genelinin cinsel isteği düşük değil sadece bu isteği kontrol edip hedefleri için yakıt olarak kullanabiliyorlar. Senin ihtiyacın olan şeyde bakış açını değistirip bu isteği kontrol edebilmeyi öğrenmek aksi halde düşürme arayışına girecek olursan hayata karşı olan motivasyonunu kaybedersin muhtemelen.O şekilde demek istemedim yine sağlığım yerinde olsun ama cinsel istek olmasın şey gibi düşün manevi hisleri çok yüksek insanların dervişler gibi keşişler gibi fazla cinsel isteği olmaz ben manevi hislerimi besleyip cinsel isteği köreltmek istiyorum
İnsanı duygularını aldığını derken yani hiç insani duygu hissedemiyor musun?Cinsel isteğimin ase*süelin bir tık üstü olmasını istiyorum cinsel isteğim çok çok düşük olursa daha mutlu olurum diye düşünüyorum cinsel isteğin benden insani duyguları aldığını ve vahşi bir his olduğunu düşünüyorum nasıl cinsel isteği dramatik şekilde düşürebilirim
dostum cinsellikten kurtulmak için hiçbir sebebin makul olamazKardeşim sen neden hep ters ters cevaplar veriyorsun birbirimize yardımcı olalım diye bu forum var kavga etmek için değil
her iki testisini aldırabilirsin beklediğinden daha iyi sonuç alırsın ama hayatta kalabilirmisin emin değilim testosuzCinsel isteğimin ase*süelin bir tık üstü olmasını istiyorum cinsel isteğim çok çok düşük olursa daha mutlu olurum diye düşünüyorum cinsel isteğin benden insani duyguları aldığını ve vahşi bir his olduğunu düşünüyorum nasıl cinsel isteği dramatik şekilde düşürebilirim