luxcrownquard
Yeni Fapstronot
Ben 21 yaşındayım, bu batağa yaklaşık 4 sene önce pandemi zamanında düştüm. 15-16 yaşlarında PM yapmaya başladım ama bağımlılık derecesinde değil. Durumum pandemi döneminde ciddileşmeye başladı yani. Başlarda sadece kadın-erkek kategorisinde izlerken, sıkıldıktan sonra lezbiyen kategorisine kaydım. Bu da sıkınca gay p**** izlemeye başladım. Yaklaşık 1 seneye yakındır bu kategoriler arasında gidip geliyorum. Ama durum ciddileşmeye başladı. Gay veya biseksüel olsam, bu yaşıma kadar anlardım ama yok öyle bir şey. Gay p**** izlemek başlarda beni tahrik etmezken, bakınca midem bulanırken daha sonraları tahrik etmeye başladı. Diğer kategoriler artık bana klasik gelmeye başlayınca buna sardım. Bu PM bağımlılığı beni mahvetti, hayattan hiçbir zevk almıyorum, üstümde sürekli bir yorgunluk, uykusuzluk, unutkanlık var. Kurtulmak istiyorum. Şu yaşıma kadar erkeklere ne cinsel ne de duygusal hiçbir şey hissetmedim ben ama gay p**** izledikten sonra çıplak bir erkek bana istek uyandırıyor. Aklıma direkt mastürbasyon isteği geliyor. İhtiyacımı gördükten sonra tekrar eski halime geliyorum, erkeklerden midem bulanıyor. Beynim şuan hem çıplak kadını hemde erkeği cinsel obje gibi görüyor. 3 hafta kadar neverfap yapmayı denedim, bu kısa sürede bile çok fark etti bende. Sanki eski halime gelmiş gibi hissediyorum, yine sadece kadınlar ilgimi çekiyor. Eğer bu süreci başarılı bir şekilde sürdürürsem yine eski halime döner miyim sizce? Kendimi kandırdığımı düşünmüyorum, her şey gay p**** izlemeye başladıktan sonra oldu. Gerçekten yoruldum artık, eski halime dönmek istiyorum. Kız arkadaşımla bile ayrıldım, her şeyimi etkiledi bu illet