luxcrownquard
Yeni Fapstronot
Öncelikle herkese merhaba, ben 20 yaşındayım. Yaklaşık 6 senedir mastürbasyon yapıyorum ama bağımlılık derecesine pandemi döneminde evrildi. P*rno ile tanışmam da aynı şekilde mastürbasyon yapmaya başladığım zamanlarda oldu. 4 sene önce inanılmaz bir mastürbasyon yapma isteği ile p*rno merakı da başladı bende, başlarda kadın-erkek kategorisinde izlerken bu daha sonra lezbiyen kategorisine daha sonra da gay kategorisine kaydı. İçerik tüketikçe yeni şeyler arama isteğini durduramadım, bu kategori kaymaları hemen olmadı yani. Şuan hem mastürbasyon bağımlısıyım hemde cinsel yönelimim değişmiş gibi hissediyorum. Gay p*rno görmek bile midemi bulandırırdı 1-2 seneye önceye kadar ama şimdi bana normal geliyor. Hem erkek bedeni hem kadın bedeni bana cinselliği çağrıştırıyor, şu yaşıma kadar erkeklere karşı asla böyle bir ilgim olmadı. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum, sorun sadece bu değil. Artık hayattan zevk alamıyorum, aşırı unutkan olmaya, depresif, isteksiz bir şey olup çıktım. Normalde gayet sosyal bir kişiliğim. Günlerim bilgisayar oyunları oynamak ve bu lanet şeyi yapmakla geçiyor. Birkaç ay önce never fap ile tanıştım ve yapmayı denedim, 3 hafta kadar dayandım, bu sürede bile eski halime dönmüş gibi hissediyorum. Cinsel yönelimim eskisi gibi olmuş geliyor. Ben eski halime dönmek istiyorum, mümkün müdür, gerçekten bıktım artık. İçinde bulunduğum durumun her şeyinden ayrı ayrı nefret ediyorum. Bu durumu başka yaşayanlar var mıdır. Kız arkadaşımdan ayrılınca iyice hayata küstüm