Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Chaser Effecti En Hızlı Nasıl Atlatabilirim

Son şans

Yeni Üye
Selamlar yaklaşık 280 günlük Neverfap sürecimi 5 Mayıs günü bozdum aynı gün ardı ardına bozdum devamını tekrar eden günde 6 Mayıstada günde 2 3 defa oldu , sonra 8 mayıstada aynı batağa düştüm ve 10 mayısta yine düşmüş bulundum.
Araştırdığımda chaser effect olduğunu öğrendim.
Daha önce bunu yaşayan ve atlatan birileri nasıl atlattığını deneyimlerini paylaşabilirler mi?
YKS ye çalışan bir öğrenciyim ve bu sürece odaklanma amaçlı başladım ama chaser etkisinin ne kadar uzaması o kadar günümün odak sorunu ile geçeceği anlamına gelir.

Unknown12

Yeni Fapstronot
Sürekli meşgul olmaya çalış taviz verme yani bir kere açık fotoğraflara baksam ne olur ki deme asla bakma ve PM nin hafife alınacak birşey olmadığını bize musallat olmuş bir bela olduğunu aklından çıkarma uyu**urucuya çok benziyor bağımlılık yapıyor yoksunluk krizleri oluyor beyin kimyasını kötü etkiliyor ve bir süre sonra artık zevk alacağın için değil PM yapmak istediğin için yapıyorsun bu PM nin nasıl bir bela olduğunu açıklıyor düşün neden zarar veren birşeyi bir sebebi olmadan yapmak istersin ki bu ürkütücü birşey bu arada zevk için yapıyor olsan bile öyle aman aman bir zevk olmadığını düşünüyorum en azından benim fikrim bu açık bir bela adeta ücretsiz uyu**urucu gibi aslında bu yönüyle uyu**urucudan daha kötü çünkü uyu**urucu içen bir kişi para bulması gerek ve bu para az değildir çünkü bağımlıların malı mülkü gidiyor sonuçta bu 1 gidip alacağı adamı bulması gerek bu 2 yakalanmamaya çalışıyorlar bu 3 bunlar PM için geçerli değil sigarayı bırakmak istediğini ama cebinde 1 paket sigara taşıdığını düşün bunun gibi savaşa hazır ol beynin sana oyunlar oynayacak 1 kez daha PM için ve kaybedersen yine o berbat pişmanlık hissini yaşayacaksın yine kendini o berbat çukurda bulacaksın sen basit bir savaşın içinde değilsin olayın ciddiyetinin farkına var savaş! Savaşman gerek

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6