Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Çevremde Sosyalleşebileceğim Kaliteli İnsan Yoksa Ne Yapabilirim?

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Sağlık ilişki kurabileceğim güvenilir bir insan hayatımda olsun istiyorum,33 yaşındayım böyle bir insan bulamadım.
Toksik ilişki içerisinde güvenemediğim insanlarlada birarada olmak bana zarar veriyor.
Yalnız kalmakta birçok şey anlamında beni olumsuz şekilde etkiliyor.
Hayatımda birçok başka sorumluluk ve problemlerimde oluyor.
Kendim için herşeye rağmen hayatımı yaşanabilir bir hale getirmeye çabalıyorum.
Bu dünyada varolduk,varoluşumuzun getirdiği bir takım şeyleride yaşayacağız artık.
Sizlerde benzer durumlardan muzdarip misiniz?

Emin_nofap

Yeni Fapstronot
Sağlık ilişki kurabileceğim güvenilir bir insan hayatımda olsun istiyorum,33 yaşındayım böyle bir insan bulamadım.
Toksik ilişki içerisinde güvenemediğim insanlarlada birarada olmak bana zarar veriyor.
Bu dünyada varolduk,varoluşumuzun getirdiği bir takım şeyleride yaşayacağız artık.
Ben de "bana göre" insan acısını çeken biriyim. Bazen düşünüyorum belki de bu sadece kendimizi kandırmak. Bencilliğimiz ve oburluğumuz yüzünden çevremizdeki iyi kalpli ve güzel dostlar olabilecek insanları görmezden geliyor olabiliriz. Üniversitemin yeni dönemi başlayınca ilk işim şuanki arkadaşlarımla harika vakitler geçirmek olacak. Onlara karşı iyi kalpli olucam değerlerini bilicem ve asla kibirli olmayacağım. Ayrıca bir bakış açısı daha vermek istiyorum: belki de bazılarımız iyi bi çevresi olmasına rağmen "samimi arkadaşlar" aramıyordur belki de sadece bu ruhumuza iyi gelebilecek bir sevgili arayışının bahanesidir. Hatta belki de değil, bence direk gerçek olan bu. En azından benim için.

İvan sermayeff

Neptün Yolcusu
Anlaşılmicağımızı düşündüğümüzden. Buda yüksek beklentilerden kaynaklı. Benzeri problem bende de mevcut. En nihayetinde çözüm kendi iç barışını sağlamak. Fakat bu noktada da teorideki mükemmel mantık, pratikteki acizlik ile çelişme durumu ortaya çıkabiliyor insanın zayıf yaratılışta olması , kadiri mutlak olmaması dolayısıyla maddi olarak seni anlayabilcek birilerine gerçekten ihtiyaç olabiliyor maddeye. Manadan öte maddeye. İçten öte dışardan birşeye. Fakat halen emin değilim bunun için dışarıya mı yönelmeli

devrimciyeniçeri

Mars Yolcusu
Dostum illa yakın çevrede olması gerekmiyor. Neverfap aylık gruplarında süper insanlar var. Benzer şekilde online olarak farklı vesilelerle bulunabiliyor ve belki ilerledikçe görüşme imkanı dahi gelişebiliyor.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6