Hocam istediklerinin linkini atarsan daha iyi yardımcı olabilirimJordan Peterson videoları
Çok vaktimi alacaktır hocam 45 saatlik bir seri, dizi çevirmenliği yaparken günlük konuşmaları çevirmek bile saatlerimi alıyorduJordan Peterson 2017 Maps of Meaning ve Biblical Stories video serisini çevirebilirsen olağanüstü bir iş yapmış olursun. 45 saat civarıdır ama![]()
Altyazı otomatik çeviriden haberim var ama Google Translate altyapısını kullanıyor sanırım. Bu yüzden bazı idiomları ya da Peterson'ın kendi kavramlarını mot a mot çeviriyor, dolayısıyla asıl anlam kayboluyor. Hiç olmadı 2022'de ben çevirmeyi düşünüyorum. Akademik kelime dağarcığımı geliştirmem lazım.Şu video serisi ise eğer bilgisayardan girerek yada telefondan tarayıcının masaüstü görünümünden altyazı olarak İngilizceyi seçip ardından tekrar altyazı kısmından otomatik çeviriden Türkçeyi seçip izleyebilirsin,bu denli uzun bir seriyi çevirmek çok ama çok zaman alacaktır.
Biliyorum dostum, teşekkürler yine de.Çok vaktimi alacaktır hocam 45 saatlik bir seri, dizi çevirmenliği yaparken günlük konuşmaları çevirmek bile saatlerimi alıyordu. Ben daha çok araştırma, makale vs. için vakit ayırabilirim sanırım. Üniversite 1. sınıfım ve daha fazla vakit ayırmak beni de üzer
![]()
Tam olarak bu seri ne anlatıyor?Jordan Peterson 2017 Maps of Meaning ve Biblical Stories video serisini çevirebilirsen olağanüstü bir iş yapmış olursun. 45 saat civarıdır ama![]()
Hocam selamlar ''The Best Man I know are dangerous'' adlı videoyu çevirdim. Foruma yükleyemediğim için Jakedunn admin youtube kanalına yükleyeceğini söylediZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Buraya bıraktım. Sana zahmet vakit buldukça çevirirsen harika olur.
Teşekkür ederim.
Hocam selamlar ''The Best Man I know are dangerous'' adlı videoyu çevirdim. Foruma yükleyemediğim için Jakedunn admin youtube kanalına yükleyeceğini söyledi
Bilgisayara geçtiğimde bugün halletmeye çalışacağım.Hocam selamlar ''The Best Man I know are dangerous'' adlı videoyu çevirdim. Foruma yükleyemediğim için Jakedunn admin youtube kanalına yükleyeceğini söyledi
Bu video yukarıdaki listenin içindeydi
Kanka vakit bulunca bunu çevirir misin acaba?
Uzun dakikalı videoları önce çevirirsen alışırsın da belki 5 dk lık videolardan 3 tanesini bir kerede çevirirsin ? Sabırsızlıkla bekliyorum ?
Tabi ki hocam, sıkıntı yok. Çeviri yaparken dikkatim dağılmasa çok vaktimi almayacak gibi ama bakalım
Kanka vakit bulunca bunu çevirir misin acaba?
Uzun dakikalı videoları önce çevirirsen alışırsın da belki 5 dk lık videolardan 3 tanesini bir kerede çevirirsin ? Sabırsızlıkla bekliyorum ?
Hocam yarın vakit bulabilirsem başlarım ama birkaç günümü alabilir bu videoyu çevirmekhocam şunu hep merak etmişimdir rica etsem bir el atar mısın ?
Eyvallah sağolasınTabi ki hocam, sıkıntı yok. Çeviri yaparken dikkatim dağılmasa çok vaktimi almayacak gibi ama bakalım
Hocam ne demek nasıl rahat ediyorsan öyle yap hiç sorun değilHocam yarın vakit bulabilirsem başlarım ama birkaç günümü alabilir bu videoyu çevirmek