Relapslar relapslar relapslar bitmiyor değil mi ? 1 Hafta dayanıp o motivasyonla devam edebileceğini sanıp ertesi gün kendini pmo sonrası pişmanlık içinde buldun. Her şeyi buna yükledin, bunu bırakırsam her şeyin ama her şeyin çözüleceğini sandın değil mi ? O kadar büyük bir anlam yükledin ki buna, 1 ay dayansan sanki bir anda tüm derslerini fulleyecekmiş gibisin, hıh. Kendini çizdin akıl sınırlarının içinde, bunları hayal edip durdun. Tüm günlerin bunları hayal etmekle geçti arkada çalan hüzünlü müzikler ile. Beynin farklı bir şey keşfetti ; Acıdan ve depresyondan zevk almak. Bunu tekrarlamak artık neredeyse PMO dan bile daha zevkli hale geldi hem de uzun süreli anlık bir zevk değil. 7/24 hayal aleminde yaşayıp arkanda çalan müzik ile günlerini geçirdin. 3 gün yaptın relapse oldun, 1 hafta yaptın relapse oldun. Rekorunu kırıp 2 hafta yaptın relapse oldun. Ve yıkıldın. Yattı balık yan gider deyip dibine dibine vuruşlar... Krizlerle savaşmayı deneyip her seferinde kaybetmek, güçsüzlüğünü kabul edip boyun eğmek ve yoluna bu şekilde devam etmek. Kaderine boyun eğmek, coğrafya kaderdir deyip kaldığın yerden yeni bir bağımlılık ile devam etmek : Acı ve depresyondan zevk almak. Tehlikenin boyutunun farkına varın. Müzik dinlemek, depresyona girmek, hayal kurmak. MDH ; Müzik Depresyon Hayal. Krizlerle savaşamazsınız dostlar bunu kabullenmeniz gerek. Krizlere karşı oturup gitmesini beklemek en büyük salaklık. O an ne ile uğraşıyorsanız ona full fokus devam edin aklınızdan onun hakkında düşünceler kurun düşünün hiç durmadan sadece düşünün. Krizlere girmemeyi öğrenmelisiniz, fakat bu kalıcı ve sırt dayanılacak bir yöntem değil. Günün birinde isteseniz de istemesenizde krizlere girebilirsiniz. Ufak çaplı da olsa gireceksiniz. Belli bir süre den sonra karşı cinsini arzulamaya başlayacaksınız. Beyniniz oyunun kurallarını öğrenecek ve buna göre hamle yapacak. Artık piksel ekranlar yok, o müthiş cazip kadınlar yok, orgazm yok. Bunlara alışıp sizle taraf olacak. Taraf olmadan ve pes etmeden önce son kozlarını oynayıp sizi bu işten cazdırmak için elinden geleni ardına koymayacak. Beyninizi kendinize taraf olarak eğitin, anlık çok büyük zevklere bağımlı hale getirmeyin, iradenizi güçlendirin her istediğinizin anında olmayacağını ona öğretin. Aklımızın bize düşman olması ne kadar acı, insan oğlu değil mi ? Sizden çok büyük işler başarmanızı beklemiyoruz, kendisine saygılı insanlar olmanızı istiyoruz. Bu şekilde PMO'ya bağımlı hayat yaşayıp o güzel ömrünüzü heba etmeyin, lütfen. Dışarı da hayat çok daha güzel. Kötü yönleri de var, erkekseniz bunlara alışmanız gerek. Güçlü olun, haklının yanında olun kimseye ezdirmeyin kendinizi asla. Hala bu işten kurtulamayan var mı cidden ? Neredeyse 5 seneye yakın NeverFap Türkiye hizmet veriyor. Binlerce makale binlerce konu açıldı binlerce mesaj yazıldı. 100 lerce mezun verildi. Yeni kişiler katıldı aramıza. Eskilerden de çok fazla var 2-3 senedir deneyip başaramayan. Bu işe bağımlı kalan artık birilerinin olduğunu düşünmüyorum (Yeniler hariç). Bende yeniyim bu arada size söyleyeyim. Bu kadar tavsiyeyi sadece bilgiye dayalı veriyorum. Eski tecrübeli moderatörlerimizin açtığı konulara, 40 yaşında abilerimizin verdiği tavsiyelere, bu işleri çok uzun süreli yapmış tecrübeli üyelerimizin anlattıklarına borçluyum bu kadar bilgiyi. Bende bir süreçte ilerliyorum, 20.gündeyim ve büyük bir azim ve kararlılık ile ilerliyorum. Başaracağıma inanıyorum ve ne yaşayacağıma dair çizip yazıp önlemler alıyorum. Sürekli eski günlükleri açıp okuyorum benim günlerimde insanlar neler yaşamış diye. Başarabilirsiniz dostlar, ben size inanıyorum ve siz de kendinize inanın. Kalın sağlıcakla.