Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bir İnsan Erkeği Nasıl Olmalıdır?

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Eril enerjisi yüksek,alfa karaktere sahip ve olgun kişilik özellikleri taşıyan bir erkek olmaya çalışıyorum.
Bu konuda birkaç şey yazmak istiyorum:

Alfa ve Yüksek Eril Enerji
<>Güven veren duruş
:Kendi ayakları üzerinde durur ve kriz anlarında sakin kalır.
<>Liderlik ve sorumluluk:Karar almaktan ve bu kararların sonuçlarını üstlenmekten çekinmez.
<>Agresif olmayan güç:Sertlik göstermeden, net ve kararlı bir duruşla otorite sağlar.

Olgun Kişilik Özellikleri
<>Duygusal kontrol:
Öfkesini veya korkularını yönetebilir, fevri hareketlerden kaçınır.
<>Saygılı iletişim:Karşısındakini dinler, değer verir ve yapıcı bir dil kullanır.
<>Tutarlılık:Sözleri ve eylemleri birbiriyle uyumludur; güvenilir bir temel oluşturur.

Sizlerde bu konu hakkında yorum kısmına düşüncelerinizi yazabilirmisiniz?

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
Ben bir düşüncemi söylemek istiyorum bence bir insanın sadece erkek değil onları iyiliğe yönelten değer verdiği birşeyler olmalı Din olabilir vatan olabilir aile olabilir ama çok değer verdiği dokunulmaz birşeyler olmalı çünkü değer verdiği hiçbir şey olmayan insan için ahlak anlamsızdır ve o insan herşeyi yapabilir ne yapacağını kestiremezsin ve gözlemlerime göre öyle insanların bir kısmı başkalarının değerlerine karşı saygısız oluyor insanı frenleyecek birşey olmalı mesela şunu diyen bir adam düşünün "ben bunu yapardım ama günah" yada şunu diyen biri "ben bunu yapardım ama bunu yapmak bir Türk'e yakışmaz" yada şu "ben bunu yapardım ama anneme sözüm var" bunlar insanların değerlerinin onları frenlemesine örnektir

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6