Bir şeyi hayatım boyunca anladım sevgili dostlarım, aslında duygularımızı söylemediğimiz müddetçe yalnız olmaya mahkumduk! Yiğit bu konuda olamadık.
Dürüstlük aslında herşey ama bütün herşeyin başlangıcıydı, sessiz kalmak yerine uyanmak ve duygularımızı söylememiz gerekiyordu, o yüzden yanlızdık işte gönlümüze acı veriyor o ağır sesi işitiyorduk! Eş olsun dost olsun o yüzden bulamıyorduk, gerçekten bir dost istediğimizde dürüstce:
Dürüstlük aslında herşey ama bütün herşeyin başlangıcıydı, sessiz kalmak yerine uyanmak ve duygularımızı söylememiz gerekiyordu, o yüzden yanlızdık işte gönlümüze acı veriyor o ağır sesi işitiyorduk! Eş olsun dost olsun o yüzden bulamıyorduk, gerçekten bir dost istediğimizde dürüstce:
bunu dürüstçe birine söylediğimde cidden benimle arkadaş oluyordu, bu karşı cins içinde geçerliydi:Merhaba seninle arkadaş olmak istiyorum yanında çok mutlu oluyorum
Bakın dostlarım dürüst olmanız önemli, reddedilmek kötü değil lakin duygunu içinde sakladığın müddetçe yalnızsın! O Yüzden buraya ilk gelişim ve sizinle cidden iyi bir dost olmak istiyorum, size kendimi anlatmak istiyorum, beni tanımıyorsunuz biliyorum bende öyle. Dostluğun başlangıcı olarak size selam veriyorum size iyiki varsınız diyemiyorum lakin iyi'ki buradayız diyorum. Kendimi size dürüstçe anlatmak istiyorum, ben Muhammed 21 yaşındayım, 2 yıldır neverfap yapıyorum eşim olana kadar temiz olmaya kendime yemin ettim çünkü o kişiyi tanımasamda ona değer veriyorum, bir gün o kişiyi gördüğümde çekinmeden o kişiye duygumu deme kararı aldım reddedilsemde arkadaş edinirkende bu kararı aldım, ne kadar dürüst olursam duygularım için o kadar rahat hissediyorum, Fransızca biliyorum ve mümkün olduğunca bu konuda çeviriler ve makaleler siz sevgili dostlarıma yazıcam ve kitaplar çevirip atıcam, o yüzden çeviri nicki almam dürüstçe benim için faydalı olucaktır. Yalnız değilsiniz yalnız hissetseniz'de beni ekleyebilirsiniz sizi dinlemek ve anlamak bana mutluluk verecektir. saygılarımla.Selam biliyor musun, senden hoşlanıyorum çünkü seninle olmak bana mutluluk veriyor.