Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bi Süredir Gelen Mecnunluk Belirtisi

İvan sermayeff

Neptün Yolcusu
Merhaba arkadaşlar bir süredir sanırım 2 yıldır filan daydreming denen şeyi yaşıyorum sanırım. Yani aslında hiç olmayan ve olmicak kişilerle bir mekanda olduğumu ve konuştuğumu buluştuğumu hayal ederken buluyorum kendimi belli bir kurgunun içine giriyorum hatta yaratıyorum. Benzer deneyimler yaşayan varmı ya da daydreaming denen şey böyle birşey mi ?

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
Bunun mecnunluk belirtisi olduğunu düşünmüyorum ben de böyle yapardım eskiden ama benimki gerçek insanlarla oluyordu

93TACHİ

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bir süredir sanırım 2 yıldır filan daydreming denen şeyi yaşıyorum sanırım. Yani aslında hiç olmayan ve olmicak kişilerle bir mekanda olduğumu ve konuştuğumu buluştuğumu hayal ederken buluyorum kendimi belli bir kurgunun içine giriyorum hatta yaratıyorum. Benzer deneyimler yaşayan varmı ya da daydreaming denen şey böyle birşey mi ?
Fazla şarkı dinliyorsan ondan olabilir.

Hacım kendimi bildim bileli gün içinde sürekli hayal kuran farklı farklı senaryolarda üç boyutlu şekilde birgün rockstar olmuşum bir gün ünlü bir gezgin youtuber birgün mrolimpiadayım yada farklı insanlarla farklı diyaloglar falan kuruyordum böyle hayalimde. Farkettimki bunları yaparken dopamin reseptörlerimi öyle bi skmişimki ve dış dünyadan bağımı koparmışım. Eğer bunu doğru kullanıp yakıt olarak kullanırsan müthiş bişey fakat o seni yakıt olarak kullanıp tüketirse çok tehlikeli birşey. Şarkı dinlemeye bir süre ara ver ve gün içinde hayal kurmamaya çalış. Ve en önemlisi hayal ettiğin şeyler gerçekleşinde zaten onu hayal ederken öyle bir zevk almış oluyorsunki gerçekleşince zevk alamıyorsun yada gerçekleşmesini istemiyorsun. Aslında buda MENTAL 31 oluyor.

mvhhd88

Venüs Yolcusu
bu normal mecnunluklada alakası yok

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6