Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bayrama Kadar 1 Aylık Ki̇tap Okuma + Nofap Meydan Okuması

kral6666

Yoda
Yolculuğumuzun başındayken sizlere bir şey sormak istiyorum. Sizce 1 ay boyunca her gün 1 saat kitap okumak mı bizi daha çok zorlayacak yoksa 1 aylık nofap süreci mi?
Bence bir ay boyunca kitap okumak daha zor özellikle rutin yoksa çünkü nofap yapmak pasif bir süreçken kitap okumak aktif bir süreç.

Unknown12

Yeni Fapstronot
Bence bir ay boyunca kitap okumak daha zor özellikle rutin yoksa çünkü nofap yapmak pasif bir süreçken kitap okumak aktif bir süreç.
Ama kitabı zaman bulunca okursun biter çok zorlayıcı olmadığını düşünüyorum ama nofap da bazı krizler gerçekten çok kötü oluyor adeta iraden elinden alınmış gibi oluyor düz mantıkla birşeyi yapmamak yapmaktan daha kolay gibi görünsede vücudun seni pmo ya itiyor

kral6666

Yoda
Bence nofap daha çok zorlar bu arada bende 30 dk kitap okuyacağım günde 1 saat olmamasının sebebi zaman olmaması o 30 dk ders çalışsam daha iyi yani hem süre olarak geç kaldım katılmaya hemde şartları sağlamıyorum ama kendimce bende kitap okuma sürecimden bahsetmek istedim bu konu altında ben Altay Cem Meriçin muhtelif 1 isimli eserini okuyacağım bu arada
Kitap her zaman okunmuyor çünkü genelde gün içinde müsaitliğin az oluyor öte yandan pmo yapmamakta bir şey yok gerçi bu insanın kendiyle alakalı da mesela hiç 30 gün yapmamış biri için 30 gün çok çok zor gözükebilir ama defalarca kez yapmış biri için kolay olabilir gibi.

newme

Ay Yolcusu
bugün rapor günü, devam edenler devam yazsın. Zorlandığınız anlar oldu mu olduysa nasıl başa çıktınız?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6