Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bayrama Kadar 1 Aylık Ki̇tap Okuma + Nofap Meydan Okuması

newme

Yeni Fapstronot
Gemini_Generated_Image_h4j9sdh4j9sdh4j9.png
27 NİSAN - 27 MAYIS ARASI KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANIP DİSİPLİN İNŞAA EDİYORUZ
-Her gün 1 saati kitap okumaya ayırıyoruz.
-Her pazar takip günü. NOFAP e devam ediyorsanız "DEVAM" yazın.
-Başladıktan sonra her hafta pazar akşamları burada, okuduğunuz kitaptan sevdiğiniz bir parçayı paylaşabilirsiniz.
- Eğer sürecinizi bozarsanız veya okumanızı 1 günden fazla aksatırsanız devam edemezsiniz.
-25 Nisan saat 23.59'a kadar katılımlar kabul edilecektir.
-Katılmak isteyenler "KATILIYORUM" ile birlikte okuduğu veya okuyacağı kitabı(opsiyonel) da yazabilir.
-Bayram günü bitirip burada bayramlaşırız. Sonra süreci başarıyla bitirenler açıklanacaktır.
-Bu süreç bize çok şey katacak. İnanıyorum ki düzeni devam ettirmekte zorlanmayacağız.
"Çalışma ve erdem, katıksız bir mutluluk kaynağıdırlar; en asil ve dinamik duyguları ateşleyen duyguların tetikleyicisidirler; insanın kendi gücünü hissetmesidirler, epey kilometre kat etmiş, dostlarına ve ülkesine hizmet etmeye parmak ısırtacak kadar hazır bir çalışan olmanın verdiği gururdurlar."
Katılımcılar:
1.newme
2.kral6666
3.Whiplash
4.Chumyuk​
5.ArdaYNC
6.Alfred Adler
7.NoFapper
8.Isacrates
9.defiantwarrior

Son düzenleme:

newme

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar tekrardan selam yarın itibariyle başlıyoruz. Zor olacak bunu bilmemiz gerekiyor çünkü yeni bir rutin bu bizim için. Günün 1 saatini kitap okumaya ayırmak çoğu insanın yapamayacağı bir şey (ne kadar kolay görünse de). Kendimizi bunun için hazırlayalım, ciddiyetle takip edelim burayı. İnşaallah hedefimize ulaşırız. Yapmak istediğimiz şeye ne kadar çok sarılırsak o kadar başarıya ulaşma şansımız artar. Okuyacağınız veya halihazırda okuduğunuz kitapları yazabilirsiniz. Her gün buraya gelip okuduğunuzdan bir şeyler paylaşabilirsiniz, okuduğunuzun kritiğini yapabilirsiniz. Her pazar zorunlu rapor verme günümüzdür. Rapor vermeyi unutmayalım. 9 kişi başlıyoruz ve inanıyorum ki bu 9 kişi ciddiyetle bitirecektir bu meydan okumayı. Sonrasında bu 9 kişiyle başka etkinlikler de açabiliriz. Başaracağımıza çok inanıyorum.

newme

Yeni Fapstronot
Ben jules payotun irade terbiyesi kitabı ve lemalar (risale i nurdan) okuyorum bu arada

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6