Merhaba, ben bağımlılıktan kurtulmaya çalışan basit biriyim. Şimdi hakkımda kısa bir iki söz söyleyip, hemen sürece başlıyorum. Detaylı bilgileri yavaş yavaş günlük doldukca yazıcam. 3 yıldır ağır bağımlıydım, uyuşturucu bağımlıları ağır seviyyede psikolojik ve fiziksel nasıl olur görmüşsünüzdür, aşağı-yukarı öyleydim. Mart ayından bu yana önemli bir şey farkettim ve hayatımı yavaş yavaş değiştirmeye başladım. Detaylarına ileride değinicem. Uzun bir sürecim oldu, 35 - 42 gün felan. Sonunda kaybettim, bundan ders çıkartdım ve Nisan 18'den beri sürecim devam ediyor. Arada sorunlar oldu, mesela Mayısda neredeyse kaybediyordum, Edging yaptım. Lakin her zaman olduğu gibi devamında P***O izleyerek ve daha batarak bitirmedim. Ağır bir psikolojik baskı olsada toparlandım ve Temmuz 17-ne kadar en ufak taviz vermediğim bir süreç yaşadım. Sonra edging oldu malesef, çünki yavaş yavaş bir şeyler ters gidiyordu zaten. 5 gün sonra bir daha, ve tahmini 2 gün önce bir daha. Bende süreci sıfırlayıp sizlerle birlikde yeni temiz bir sürece başlamayı ve bir tarafdanda öğrendiklerimi öğretmeye başlıycam. Günleri siz sayarsınız.
Hedeflerim
Hadi iyi şanslar...
Hedeflerim
- Gündelik 1 saat kitap okumak rutini
- Netflix ve ya benzeri yerlerde 2 hafta boyunca hiç bir dizi ve ya izlememek, diger yerlerdede cins**liğe dikkat etmek, varsa izlememek
- Bu hafta sonuna kadar süreci bozmamak, sonrasına bakarız
Hadi iyi şanslar...