74% Başarı - The Chaser Times
Description
Bu gün bir az iyi geçti. Sabah zamanında uyandım. Lakin, sabah rutini tam tamamlanmadı, çünki bu gün istisna bir gün: erkenden ders var. Üniversitede krizlerden uzak zaman geçirdim. Sosyal ilişkiler hala çok yorucu ve ciddi sorun yaratıyor. Lakin, artık bazı şeyler aydınlanmaya başladı. Güçlü durmak gerek. Ders çalışırken hiç odaklanamıyordum. Dersi de mecburiyyetden çalışmıyorum. Edebiyat çalışmak ve okumak sevdiğim bir şey ve boş olunca bile istiyorum yapmak. Ama dopamin sistemim, sinirlerim, odaklanmam, ve s. her şey çok bozuldu, mahvoldu. Hiç bir şeye odaklanamıyorum. Beynim sürekli sisli ve sanki çalışmaya isyan ediyor. Üstelik, hepsine bir de sinir krizleri de ekleniyor. Lakin, sürecin özü tam da bu. Bu zamanlarla savaşmak ve geçmek gerek. Artık yavaş-yavaş her şeyi düzeltmeli ve esas hedefe odaklanılmalı. Gün geçtikce zaman hızla azalıyor. Akşam N. tekrarı oldu ve yeniden sürecin farkına vardım. Ciddi bir iş. Beynin kandırmasına ve rasyonel düşünceni bozmasına izin vermemek ve, aynı zamanda, kaldıracağından fazla yükü kaldırmamak gerek. İlk günler çok kritik.
Bu gün çok güçlü krizler yoktu. Zamanın çoğu üniversitede geçti ve en son relapse daha yeni oldu. Lakin, güçlü sahne hatırlamaları ve tetiklenmeler oldu. Her şeye karşı beynim hassas ve tetikleniyor. Kurallara uymak, düzeni korumak, ve krizlerle savaşmak gerek.
Timeline
1. Gün