Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Artık Sözüme Sadık Olmalıyım

mekanik karakter

Yeni Fapstronot
Selamun aleykum Her gün istikrarlı olarak yazmak bu cihette çok önemli.Burada anlatacağım yaşadıklarımı ve bu sürecin sonunda başarılı olduğumda insanlara belki bir nebze olsun yardımcı olabilirim.Başarılı olabileceğime inanıyorum çünkü ilk adımı attım ve karaklılık noktasında şunun farkındayım bu işi ya 10 yıl sonra bırakıcam ya 5 yıls onra ya 1 yıl sonra veya en korkuncu bırakımayacam .Şurası kesinki bundan kurtulmak için hissettim o aşırı zevklerin bedelini sabredek ödemeliyim.Bu yazıyı okuyanlardan tek istediğim şey bana dua etmeleri.Selamun aleykum

mekanik karakter

Yeni Fapstronot

Selamün aleyküm ₺₺₺₺₺₺1.GÜN₺₺₺₺₺₺​

Evet biraz tökezledim (6 gün .) yapacak bir şey yok bu sürecimi başardiktan sonra pek ehemmiyeti yok.Neyse dün relapse olmuştum bugün 1.günüm) ve akşaminda karar vermiştim demiştim ki "sabah uyanınca güne hazırlık mahiyetinde akşamda akşam namazından sonra günümü hakkında yazı yazacağim olan yapacağim" demiştim bunu sabah yapamadım ama olsun bundan sonra sabhlarida yapacağım inş.Öncelikle şundan bahsetmek isterim günlüğü kaydetmek ve ne olursa olursa olsun relapse olduktan sonra gelen o pişmanlik hissi ile verilen kararları tutmak çooook önemli.Bilemeyiz ama belkide ben verdiğim o kararları tutsaydim şu an çok farklı bir insan olacaktım.Demem o ki insan bu hayatta bir şeye ičten bir şekilde karar verdiğinde onu yapmalı yoksa bir yerden sonra insanin kendine inancı zayıflıyor.Mesela ben bu sürecimde relapse olsam eminim ki 2-3 hafta boyunca chaser den cikamayarak sürekli relapse olurum çünkü bu sürecime inandığım için ben kendime inansaip relapselerden sonra inansamda beynim ilk dalgalanmada zaten olmuyor diyecek şu koyuverecek diye düşünüyorum.Tekrar konuya dönecek olursak sabahli akşamli yazmayı düşünüyorum sürecimin başında ilk hedefi uyku düzeniyle beraber günlük rutini oluşturmak bunlar benim için kilit taşi olduğunu düşünüyorum geri kalan planlarını yavaş yavaş aktaracağım burda ama uygulamada yapmaya çalışiyorum şu an sadece daha tam oturtmadan yazmak istemiyorum.Yarin sabah önceki sürecte yaşadiklarimdan bahsedip günümü planlayacagim inş

mekanik karakter

Yeni Fapstronot
Evet üzereinden 4 saat geçmiş ve daha şimdiden relapse oldum.Neden mi çünkü akşam yatağa girdim ve 2 saat boyunca döndüm yatakta. Bugün bunu telafi etmek için oyun oynayacağız.
Verilen kararlar önümüzdeki pazara kadar yani 30 ağustosa kadar dijital dopamin almayacağım sadece kitap ders belki bu tempo beni yorar da akşam yatağa girince uyuyabilirim.Su an düşünmekten çok duygularımla yazıyorum. Umarım cuma akşamı tekrar buraya yazarken verimli bir gün diye yazarim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6