Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Artık Son Noktadayım

Değişimvakti

Yeni Üye
Merhaba ben burda yeniyim biraz kendimden bahsedeyim en uzun sürecim 45 gün oldu 2 yıl önceydi net hatırlıyorum o zaman üniversite sınavına hazırlanıyordum liseyi açığa almıştım ve baya asosyaldim daha sonra mayıs gibi başladım ve çok iyi geçmişti fiziksel psikolojik ve arkadaş ortamım falan muhteşemdi yani 45 gün sonra bozdum ama biraz öyle devam etti sonra yavaş yavaş gene asosyalliğe gömüldüm halada öyleyim 3 yıldır muay thai yapıyorum ve son 2 yılı müsabık olarak yapıyorum yani dövüşüyorum ve bu pmo beni çok etkiliyor artık iliklerime kadar hissediyorum beni her yönden etkiliyor gerek dövüş kariyerimde yani potansiyelimi ortaya koyamıyorum psikolojimi zaten saymıyorum kafam darmadağan sevgiliyi geç arkadaşım dahi yok bile şuan ve akademik kariyerimde *ok gibi artık değişmem gerekiyor çünkü her geçen gün kendi benliğimi yok ediyorum bunu artık bitirmem gerektiğini her hücremde hissediyorum

son haftalarda olanları anlatayım zaten ilerleyen günlerde hayatıma dair hikayeler anlatırım
bu hafta 3 kere pmo yaptım ve şunu anladım eskiden gerçekten istiyodum ama artık bu alışkanlıktan dolayı yapıyorum yani bazı günler 3-4 kere yapardım ama son haftalarda günde 1 kere yapıp bırakıyorum yani artık beynim istemiyor
Dopamin detoksuna başlamıştım 1 haftadır neredeyse kullanım sürem 2 saate düşürdüm belki daha az bu bana iyi geldi en azından daha sağlıklı düşünmeye başladım

Bundan sonraki zamanda ne olacak
Haziranda profesyonel kickboks maçım var aynı zamanda finallerinde o zamana kadar kendimi toparlamam lazım ve bunu yapacağıma inanıyorum

pmo yapmayacağım
Üniversitedeyim dersleri toparlayacağım artık olduğu yere kadar dersleri en baştan almam gerekecek
Sosyal medya girmeyeceğim sadece insta youtube ve kick kullanıyordum girmiyorum onlarada

bunlar benim ana hedefim tabi ara hedefler yapacaklarım yapmayacaklarım vs var onları diğer günlere saklıyorum anlatıcam önümüzdeki 40 gün olacakları beraber göreceğiz hadi bakalım bu benim artık son kurşunum kaç aydır deniyorum 2 gün 3 gün sürüyor en uzun geçen ay 10 gün sürdü artık buna izin vermeyeceğim

Değişimvakti

Yeni Üye
Gün 2
Bugün sabah kalktım etrafı topladım ve proje ödevim vardı onu yaptım kahvaltı yaptım tüm bunlar 13.30 gibi bitti ardından evdeki dolaplara bir çeki düzen verdim daha sonra 15.30 gibi spora gittim çok iyi bir antreman yaptım ve eve geldim akşamda bir antreman yapıcam ve günü kapatacağım inşallah

Ben burda hayatımdan ,zorlandığım yada pmoya dönme ile karşı karşıya kaldığım sorunlarıda gün gün ele almayı düşünüyorum

Gece yatarken gelen düşünceler

Baya bi zaman hep böyleydim gece yatarken düşünüyordum buda beni pmoya itiyordu ilk olarak düşünmiyim diye video izleyerek uykuya dalıyordum ama uyku kalitemi mahvediyodu o yüzden onu bıraktım artık maçımı düşünmeye başladım nasıl dövüşücem vs gibi zaten o ara dalıyorum uykuya sizde gelecekteki kendinizi yada işinizde okulunuda neler yapıcağınızı ne olmak istediğinizi düşünebilirsiniz en kötü yarın ne yapacağınızı detaylıca düşünün unıtmayın nasıl yatarsanız ertesi güne o mentalle kalkarsınız

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6