Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Artık Özgür Olmak Istiyorum

trelolon

Yeni Üye
Herkese selam. Bu yolculuğa başlamak istiyorum ama 1 hafta 10 gün sonra her şey başa dönüyor. Şuan da zor bir süreç yaşıyorum. İşsizim, işten ayrıldım. Vaktimin çoğu evde geçiyor. Maddi olarak da kısıtlı olduğum için pek dışarıda gezmiyorum. Bir müddet dayandıktan sonra kaçınılmaz son geliyor. Nasıl bu histen kurtulacağım? Kendimi çaresiz hissediyorum. Başarıya gitmemde hangi adımları takip etmeliyim? Sosyal medya hesaplarını sıfırladım beni tetikleyen bir şey yok. Bana yol gösterecek birisi var mı? Cevapları bekliyorum.

DexterMorgan_

Venüs Yolcusu
Zaten özgürsün. Seni esir alan kafanın içinde ki "Yapamam, edemem ,1 hafta sonra yine yapmak zorundayım " gibi düşünceler çaresizliği bırak geçmişini ve kendini olduğu gibi kabullen ve düşüncelere kulak asma . Bir süre sosyal medyaya girmemeye devam et ve harekete geç spordur yürüyüştür kendinle bol bol vakit geçir biraz yalnız kal .

ArdaYNC

Yeni Üye
Sabah ve akşamları yürüyüş yap. Beynine yüksek dopamin veren herşey pmoyu istetecektir beynine. o yüzden yüksek haz veren pizza, noodle vs. yemeklerden uzak dur. Sürekli telefona bakma. Kitap oku. İyi alışkanlıklar kazanmaya çalış ama bunlara direk net kararla başlama işte her gün 10 bin adım her gün 1 saat kitap eğer böyle yaparsan yine başa dönersin. Önemli olan alışkanlık kazanmak. Azar azar sabah akşam en az 10dk yürüyüş her gün en az 10 sayfa kitap gibi yap. Atomik alışkanlıklar kitabını öneririm okumadıysan.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6