Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Anlamlı Bir Hayatı Sürdürmek Veya Anlamsız Bir Hayatta Sürüklenmek

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Yunan mitolojisinde yer alan bir karakter vardır,adı Sisifostur.

Sisifos,Tanrıları defalarca aldatmaya kalkıştığı için,Tanrılar tarafından devasa bir kayayı dik bir dağın tepesine yuvarlamaya mahkum edilmiştir.

Sisifos kayayı tepeye çıkarmaya çalıştığı her seferinde,kaya aşağı düşer.

Sisifosun cezası;anlamsız olan bir çabayı-uğraşı-eylemi sürekli bir biçimde yapmaya ve yaşamaya mahkum edilmesidir.

Peki kendi hayatımızda içinde bulunduğumuz durum,Yunan mitolojisinde yer alan Sisifosun mahkum edildiği cezadan farklı mı?

Peki hayatımızda Zorluklar-Acılar-Problemler-Sorumluluklar varken,yinede bizler kendi hayat deneyimimizi anlamlı kılabilirmiyiz?

Anlamlı bir hayatı yaşamak ile Anlamsız bir hayatı yaşamak arasında fark varmıdır?

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
Sisifos'u nerdeyse hepimiz biliyoruz. Bu soruları sormak ve sonuna video koymak bir işe yaramıyor. Özetleyip kendinizce cevaplayarak buraya yazmanız veya tartışma ortamı oluşturmanız daha doğru olacaktır.

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
Bende şunu söylemek istiyorum senin çok fazla yazın var çoğunun büyük bir faydası olduğunu düşünmüyorum en azından ben bunu göremedim senin bilgili biri olduğunu düşünüyorum daha çözüm üretmeye yönelik daha bilgilendirici yazılar yazman daha iyi olur bence

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6