slade
...
Aslında 50. günden sonra saymayi biraktim ama bir yere not almistim. Pbky kitabini okuyarak bırakmıştım ve hedefim (bu yıl sınav senem) bu yıl boyunca izlememek çekmemekti. Prn ve mastın bende oluşturduğu yan etkileri biliyorum zaten hepimiz biliyoruz. 20-30 gün boyunca hiç aklima gelmemişti çünkü irademi kullanmiyordum, istemiyordum. Birkaç haftadır çalışma düzeni oturtmaya çalışıyorum ve bir türlü olmuyor. İstediğim şeye odağımı veremiyorum. Sürekli dikkatim dağılıyor ve irademe türlü türlü şeylerle yenik düşüyorum. Birkaç gündür edging ile devam etti ve en sonunda surecimi bozdum üzgün ve bir o kadar umutsuzum. Çünkü ben nofap ile 72 gün önce tanışmadım, yaklaşık 2 yıldır biliyor ve 10-15 günlük süreçler ile sona eriyordu. Pbky ile ciddi ve umutlu bir şekilde 72 gün boyunca ilerledim. Kendime bir şeyler kanıtladım şimdi daha iyi anlıyorum ama bunun bu kadar sürmesi beni ve tekrar başlama bu bataklığa düşme düşüncesi beni cok korkutuyor. Sınav kaygısı yetmiyormus gibi birde tekrardan bu sorun ile uğraşıyorum 
Aslında bunları yazmamin nedeni kendime olan sinirimi, üzüntümü paylaraşarak belki sizlerinde tavsiyeleriyle tekrar umut ışığını yakalayabilmek.
Aslında bunları yazmamin nedeni kendime olan sinirimi, üzüntümü paylaraşarak belki sizlerinde tavsiyeleriyle tekrar umut ışığını yakalayabilmek.
Son düzenleme: