GÜNCELLEME
Bugün 25 yaşına bastım. Çeyrek asrın özellikle son 7-8 yılı çok enteresan geçti. Hem mezun yılı hem üniversite hem de iş hayatı derken gerçekten dünyam çok şekillendi. Yalan söylemeyeceğim, her bir deneyimimden çok fazla şey öğrendim. Çok büyük denecek yanlışlarım da oldu, gerçekten hayatımı değiştiren doğrularım da oldu. Tek bir gerçek var ama, durmadan devam etmiş olmam.
Kimseyi kandırmayacağım, bu tür forumlarda yapılan "klavye delikanlılığına" girmeyeceğim. Kendimi olmadığım gibi göstermek sadece kendimi kandırmaktır. Ben bir "alfa erkeği" değilim, ben ecnebilerin "Chad" dediği bir adam değilim. Deli dehşet kaslı değilim ancak bükülmez, tahayyülden öte bir gücün timsaliyim, yıllarca bunu kazanmakla uğraştım. Kusursuzluktur aradığım ama kusurlu bir kusursuzluktur. Kusurlarla mükemmel olabilmektir. Saygınlık ve benlik mükemmel olmakla değil, kendi üstünlüğünü ve zayıflığını bilerek ve üstünlüğü en mükemmel şekilde oynayarak, zayıflığı ise tutarlı bir şekilde törpüleyerek kazanılır.
İnsanlar sizi sevdiklerini söyleyebilirler, sevginin rolünü çok rahat insanlar oynayabilirler. Kadınlar sizi seviyormuş gibi görünebilir veya erkekler sizden memnunmuş gibi aralarına alabilir; insanlar iyi rol yaparlar. Saygının ise rolü yapılamaz. Sayılmamak hemen fark edilir, sayılmayan insan o hiyerarşide zayıftır. "Loner II" eskiden (5 yıl önce) tümüyle yalnız bir adamdı, gerçek bir tekgezerdi. Tek gezmek gerçekten hiyerarşi dışında olmadığınız takdirde sıkıntı değildir. Yıllardır farklı gruplarda üstünlüğü farklı yeteneklerde karşılayan biri oldum.
Saygınlık, arzu, güç, statü, karakter ve onur kazanılır. Verilmez! Kendinize ait doğruları ve yanlışları edinin, benlik oluşturun, bunları hiç kimsenin bükemeyeceği kadar benimseyin. Ne herkese güvenip önüne gelenin sizi hamur gibi şekillendirmesine izin verin ne de hiç kimseye güvenmeyip düşman belleyin önüne geleni. Algılayın, tecrübe edinin, acı çekin, hatalarınızdan ders alın, ne kadar acı olursa olsun yürümeye devam edin ve kendinize her daim dürüst olun. Yıkılmaz surlar inşa edin ve o surların içine kimseyi kolay kolay almayın.
Kalkıp savaşmaya devam! İlk çeyrek asır bitmiştir, ikincisindeyiz artık.