Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

30 Günlük Meydan Okuma

UyKuSuZuM

Mars Yolcusu
Yarın ben de foruma girmeyeceğim, zor durumda kalmadıkça onun için süreç devam benimde.

Ve içimden bir söz bırakmak geldi affınıza sığınarak: Sen miydin güzel olan, yoksa benim sevgim miydi seni güzelleştiren?
Erken konuşmamak lazımmış 14.gün relaps, yazık oldu.

Sebepleri: zaman yönetimi, uyku düzeni, tek uygulama olarak kullandığım YouTube tetikleyicileri. Ayrıca oldschool un tavsiye ettiği kitabı okumadım. Dün gece uyumadan önce sözlü "sad" müzik dinleyip melankolik oldum akşam, her neyse daha da uzatırım. Relaps olmak inanın hiç umurumda değil ama anlamadığım nokta neden hiç mücadele etmedim, hem de hiç? Bunu düşünmem lazım biraz. Kalan arkadaşlarım, umarım hepiniz başarırsınız. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

JailBreak

Venüs Yolcusu
Erken konuşmamak lazımmış 14.gün relaps, yazık oldu.

Sebepleri: zaman yönetimi, uyku düzeni, tek uygulama olarak kullandığım YouTube tetikleyicileri. Ayrıca oldschool un tavsiye ettiği kitabı okumadım. Dün gece uyumadan önce sözlü "sad" müzik dinleyip melankolik oldum akşam, her neyse daha da uzatırım. Relaps olmak inanın hiç umurumda değil ama anlamadığım nokta neden hiç mücadele etmedim, hem de hiç? Bunu düşünmem lazım biraz. Kalan arkadaşlarım, umarım hepiniz başarırsınız. Kolay gelsin.

Hiç canını sıkma, daha güçlü kalkacaksın bu sefer. Aynı şekilde sana da kolay gelsin ❤️

JailBreak

Venüs Yolcusu
Süreç zorluyor beyler, çok zaman geçmedi ama bir kez rüyalandım, kafada da hep bir sis vardı ama şu an iyiyim.
Süreçte hiç yapmamama rağmen bırakmamış gibi hissediyorum kaç gündür, bugün kendimdeyim. Süreçte zorlanmayan, düşmeyen kimse yoktur, bilmem kaçıncı defa bile düşsek belki o defa kalktığımızda kazanacağız.

Devam.

omer10line

Yeni Fapstronot
Süreç zorluyor beyler, çok zaman geçmedi ama bir kez rüyalandım, kafada da hep bir sis vardı ama şu an iyiyim.
Süreçte hiç yapmamama rağmen bırakmamış gibi hissediyorum kaç gündür, bugün kendimdeyim. Süreçte zorlanmayan, düşmeyen kimse yoktur, bilmem kaçıncı defa bile düşsek belki o defa kalktığımızda kazanacağız.

Devam.
Özellikle boş zamanlarda odada tek kaldığım zaman süreç zorluyor .

hakan_

Yeni Üye
Süreç devam arkadaşlar.
20+ yıldan bağımlılık var
10+ yıldan beridir sorunun farkındayım
En fazla 60 gün yapabildim şu ana dek.
Tahminim benden daha ağır durumda olan yoktur .
Tetikleyici lerden uzak duruyorum ,
Yıllarım geri gelse çok erken bırakır , hayatta çok daha ileri seviyede olurdum.
Buna da şükür diyorum

Trashsx

Yeni Fapstronot
Süreç gerçekten zorluyor, aklıma geldikçe son ses müzik açıp açıp kafayı dağıtmaya çalışıyorum. Beyin iyice sınıyor iradeyi, elindeki tüm kozları oynuyor, yönümü çevirmeye çalışıyor. Ama bu sefer bu açılan savaşı biz kazanacağız. Zafer boruları bu sefer bizim ötecek, iradeye bu sefer sonsuza dek biz hükmedeceğiz.

Herkesin süreci kolay ve daim olsun dostlar.👑

baybecerikli

Yeni Fapstronot
Gün 7. Hayatı yaşadığımı hissediyorum. bu biraz öznel, psikolojik. Sanki hayatımın iplerini ellerimle sımsıkı tutmuş, hedeflere odaklanmış hissediyorum. Seri uzadıkça aldığım zevk de artıyor :d. Bugün bildirim günü müydü herkes devam yazmış. Ben de söylüyorum: DEVAM. Allah yardımcımız olsun :)

jaehaerys16

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar konu açmak istemedim bir şey sorucam.Sabah 7:30 gibi uyandım rüyalancaktım bunu hissediyordum bunu bile bile tekrar uyudum ve 8 gibi uyandım rüyalanmıstım sizce süreci bozar mı biraz moralim bozuldu direkt neden 7:30 da uyanmadım diye.

jaehaerys16

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar konu açmak istemedim bir şey sorucam.Sabah 7:30 gibi uyandım rüyalancaktım bunu hissediyordum bunu bile bile tekrar uyudum ve 8 gibi uyandım rüyalanmıstım sizce süreci bozar mı biraz moralim bozuldu direkt neden 7:30 da uyanmadım diye.
Rüyalanmanın süreci bozmadığını biliyorum ancak bunu bile bile uyudugum için soruyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6