Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

21.Günde Ciddi Etkiler

Charlie Kenton

Her yenilgi güçlendirir!
Arkadaşlar Merhaba sürecimde 21. Gündeyim. Açıkçası oldukça rahat ve kaliteli gidiyorum.

Sürece başladığımda ana odağım nofap değildi. Nofap tan önce spor, kişisel gelişim gibi alanlarda da kendimi geliştiriyordum. Nofap işlerimi daha da kolaylaştırdı. Hatta 21 günde gelişimim 3 katı kadar ilerledi diyebilirim.

Öncelikle kadınlardan ciddi bakışlar almaya başladım. Süreçten önce kadınlar bana bakmazdı ya da ben anımsamazdım. Ama süreçle beraber özellikle 10 gündür ciddi bakışlar almaya başladım. Normalde sohbet açmayı da beceremezdim ama bu kez onlar açmaya başladı. Süreçte Avm ye gittim. Kasiyer bir kız vardı. Hoşgeldin derken gözümün içine baktı. Aldığım kıyafetin üzerime yakışacağından falan bahsetti. İşin en güzel yanı bende etkileyici cevaplar vermeye başlamıştım ve konuşurken heyecanlanmıyordum. (1,5 ay önce de gittim ama kasiyerlerle neredeyse 0 konuşma). Bu durum açık ve bariz şekilde gelişim etkisidir.

Erkeklerden de bakışlar almaya başladım. Özellikle yaşıtım olan(20-22) erkekler garip garip bakmaya başladılar. Sürecin 18 veya 19. gününde sigara almaya markete gidiyordum. Benim yaşlarda biri gözlerime doğru bakıyordu. Bende ona doğru baktım bir 7-8 saniye kadar bakıştık. Yanına gittim hayırdır kardeş sıkıntı mı var dedim. O da sırıtarak sıkıntı yok dedi Eyvallah dedim yoluma baktım. Sadece bu da değil bu tip bakışmalara son bir haftadır maruz kalıyorum. Hukuk okuyan biriyim ekseriyetle sinirli de biriyim. Allah muhafaza bir şeye kalkışsam hayatım kayar. Sebebini bir türlü anlayamadım. Nofap tan olduğunu düşünüyorum. Böyle bir etki yaşayan oldu mu? Olduysa bilgilendirirse sevinirim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6