Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

2023’Te Tekrar Monk Mode / Ludwig

Ludwig

Deneyimli Üye
-0-

- radikal bir karar aldim. sinema ve muzik disinda rahatlamak ve eglenmek icin bir sey tuketmeyecegim. 1 yahut 2 hafta sonra sinemayi da birakacagim. tabii, belki arada bir faydali yapimlar izleyebilirim ama eglence icin sinema bir sureden sonra hayatimdan cikacak bunlar yerine bos vakitlerimde felsefe-dini eserler okumaya donucem.
- su andan itibaren. instagram. youtube. pc oyunlari, internette bos bos gezinme, telefon bagimliligi benim icin yasak olucak.
- zaten kendimle olan savasim yorucu geciyor. bir de dikkatimi dagittigim zaman hayattan komple kopabiliyorum. bunu engellemek ve potansiyelimi arttirmak istiyorum.

Son düzenleme:

Ludwig

Deneyimli Üye
- krizdeyim. dizi izlerken tetikleyiciye rastladim. guzel bir kadindi. durtusel tarafim onunla iliski yasamak istedi, limbik sistemim dumeni eline almis beniml konusuyor gibiydi. dizideki kizla iliski yasamak mumkun olmadigi icin, nefsim hemen pmo istegine yoneldi. sanal bir tatmin aradi. chaser effectle beraber bu kriz siddetli bastiriyor.

Ludwig

Deneyimli Üye
dayandim. yenilmedim. simdilik dusmedik.

hedef: her gun buraya yazilacak, sebep; surecte oldugunu her gun hatirlamak

Ludwig

Deneyimli Üye
-3-

* ucuncu gunumdeyim, film-dizi disinda tum dikkat dagiticilari biraktim. krizlere girme sikligim azaldi ve durtulerimi kontrol edebilme gucum artti.
* ayrica rafine seker de tuketmiyorum.
* flatline'da oldugumu dusunuyorum. kimi zaman enerji dusuklugu, dikkat daginikligi ve organize edememe sorunu yasiyorum ama hayat kalitemde buna ragmen guclu bir artis var.
* kizlarla olan iletisimde belirgin bir kalite artisi var.
* daha huzurlu ve kafam daha rahat hissediyorum. dini ibadetlerimi daha husu icinde kilabiliyorum.
* iletisim kabiliyetim guclenmisti, bunu koruyabiliyorum.
* izledigim dizide tetikleyiciye maruz kaldim. bu nedenle biraz krize girdim. dizide beni krize sokan kadini merak edip googleladim vs. ama ciplakliga bakmadim. biraz sendeledim yani ama dayanmaliyim, krize karsi daha dayanikli olmaliyim. cunku bir krize girecegim diye hissediyorum.
* yakin zamanda duzenli ders calismam ve caliskan olmam gerekiyor. konfor duskunlugumden tembellige cok yatkin oluyorum. yatiyim, rahatliyim konfor alanimdan cikmiyim istiyorum ama bu benim icin zararli cok farkindayim. bunun ustune calismam gerekiyor.

Ludwig

Deneyimli Üye
- bugun yapmam gereken onemli bir is vardi ve ben yarin yaparim diyerek erteledim. farkettim de sureclerimi de hep bu sekilde bozuyorum. bir dahaki sefere surecimi daha iyi yonetirim, bu sefer yonetemedim diyerek.
- erteleme sebebiyle surec bozma ve sorumluluklari yapamama su anda not ettim. bunun ustune calismam gerekecek.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6