Bende deniyorum shorts fln 8 abone varMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 yıldır YouTube içerik üreticisi olmak istiyorum şimdi bolca boş zamanım var İngilizce içerik üretmek istiyorum sizce bu zamanda Youtube'a başlamak mantıklı mı cevaplarınız çok önemli
Bende yapıyorum. Daha yeni başladım. Yabancı finans videoları çekiyorum. Çoğunlukla internetten yararlanıyorum. Kopyala yapıştır tarzı. Capcut dan ses de ekliyorum. Arkaya müzik. Birde fotoğraf veya video . Yavaş yavaş kendini geliştirirsin. İsmi Filofax . Short videomda var , uzun videolarıda var. Benimkininde 7 abonesi varMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 yıldır YouTube içerik üreticisi olmak istiyorum şimdi bolca boş zamanım var İngilizce içerik üretmek istiyorum sizce bu zamanda Youtube'a başlamak mantıklı mı cevaplarınız çok önemli
Dostum farklı ve kendi özgü içeriğini yaparsan kazanırsın bende senin gibi kopyala yapıştır arkaya bir fon müzik kopmalık bitti yaniBende yapıyorum. Daha yeni başladım. Yabancı finans videoları çekiyorum. Çoğunlukla internetten yararlanıyorum. Kopyala yapıştır tarzı. Capcut dan ses de ekliyorum. Arkaya müzik. Birde fotoğraf veya video . Yavaş yavaş kendini geliştirirsin. İsmi Filofax . Short videomda var , uzun videolarıda var. Benimkininde 7 abonesi var. Ama 2 hafta oldu
Knk yavaş yavaş başlıyorum. Bende ne bilim , ben financi değilim yaDostum farklı ve kendi özgü içeriğini yaparsan kazanırsın bende senin gibi kopyala yapıştır arkaya bir fon müzik kopmalık bitti yani![]()