sinless_fond06
Av.
4 Aralıkta foruma üye oldum 3-4 kere nofap sürecini uygulamaya çalışıp hayat felsefemi değiştirmeye çalıştım lakin pekte başarılı olamadım forumdan uzaklaşıp nofap sürecini takip etmeyi bıraktım ve mastürbasyonu(dry humpı) bırakamadım yaptığım hataları yapmaya devam ettim bu süreç içerisinde derslerimde de çok bir farklılık olmadı.
YKS'ye hazırlanıyorum hedeflediğim 70-80 tyt 50-60 ayt netlerine ulaşmış değilim 50-60 tyt 35-40 ayt netlerindeyim uzak değilim lakin ulaşmış da değilim.
Hala bir çok konu eksiğim bulunmakta ve bu yıl mezun senem. EA 20-30 bin hedefliyorum hukuk fakültesi için.
EA da derece yapmak kolay diyeneler olacak. Disiplinsiz ve iradesi zayıf olan biri için 30k mucize yani benim için.
Sizlerin desteğine ihtiyacım var.
Günlerimi yatakta instada youtube de gereksiz şeyler tüketip zamanı boşa harcamaktan kurtarmam lazım.
Namazlarımı, çalışma programımı aksattım, çocuk gibi bana yardımcı olmaya çalışan hocalarımın güvenini kırdım.
Kazanmaya çalıştığım alışkanlıkları kazanamadım.
Tekrardan sürece ve kendime güvenip başarmama yardımcı olur musunuz ?
YKS'ye hazırlanıyorum hedeflediğim 70-80 tyt 50-60 ayt netlerine ulaşmış değilim 50-60 tyt 35-40 ayt netlerindeyim uzak değilim lakin ulaşmış da değilim.
Hala bir çok konu eksiğim bulunmakta ve bu yıl mezun senem. EA 20-30 bin hedefliyorum hukuk fakültesi için.
EA da derece yapmak kolay diyeneler olacak. Disiplinsiz ve iradesi zayıf olan biri için 30k mucize yani benim için.
Sizlerin desteğine ihtiyacım var.
Günlerimi yatakta instada youtube de gereksiz şeyler tüketip zamanı boşa harcamaktan kurtarmam lazım.
Namazlarımı, çalışma programımı aksattım, çocuk gibi bana yardımcı olmaya çalışan hocalarımın güvenini kırdım.
Kazanmaya çalıştığım alışkanlıkları kazanamadım.
Tekrardan sürece ve kendime güvenip başarmama yardımcı olur musunuz ?
Son düzenleme: