Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

17.Gün Ve Deneyimim

Morukktuna.a

Yeni Üye
Bugün 17. günüm. Daha önce yaklaşık bir ay boyunca dayanmıştım ama sadece yapmamıştım, ilerlemek için bir sebebim yoktu. Kendimi geliştirmediğim için tekrar PMO döngüsüne girdim. Bunun en büyük sebebi ise arkadaş ortamımdı. Kendimi geliştirmeye çalışırken onlar beni aşağı çekiyordu. "Yapamazsın." derlerdi, bir şey yapmak istesem dalga geçerlerdi. Şiir yazmak istediğimde bile alay konusu oluyordu. Ama artık onlardan kurtuldum. Kendi kafamdan, bana iyi gelen insanları buldum ve artık bir şiir defterim var. Çok iyi şiirler yazıyorum, arkadaşlarımla paylaşıyor ve yorumluyoruz. Ders konusunda da iyi bir noktadayım ama daha iyi yerlere geleceğim. Az önce tam pes edecekken aklıma tüm bunlar geldi. Koskoca 17 günü bir hiç uğruna harcayamazdım. Sonra burada tek olmadığımı tekrar hatırladım ve uzun uzun şiirler yazdım. Açıkçası bunu herkese öneririm. Yazmak rahatlatıyor ve insan, şiir okudukça veya yazdıkça daha fazlasını istiyor. Şimdi kitap okumaya gidiyorum.

Bazen buraya gelip deneyimlerimi paylaşacağım. Okumak size kalmış ama ben kendi ilerleyişimi buradan takip edeceğim. Bu arada, arkadaş ortamı gerçekten çok önemli. Lütfen sizi aşağı çeken insanlardan uzak durun. Hayatı ciddiye alın, kim ne derse desin. Bu hayat boş yere harcanacak bir şey değil. Yaşça büyük insanların fikirleri benden daha önemli olabilir ama bence gerçekten bu hayat kıymetli. Telefon ve bilgisayar başında vakit geçirmek yerine ders, şiir, spor ve kitapla ilgilenmek beni daha mutlu ediyor. Eğer yazım yanlışı yaptıysam affola. Kendinize iyi bakın ve okuduğunuz için teşekkür ederim.

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Hayatta hiçbir şey bedava değil kesinlikle bunu iyi kavramamız gerekiyor. Her şeyin bir bedeli var. En umutsuz durumda bile hayat yaşamaya değer ve her şeyden önce kendi iyiliğimiz için bu pislikten kurtulmamız gerekiyor. Kız arkadaş, erkek arkadaş, kanka vs. her şey geçici şu hayatta ve belki öyle olmasa daha iyi olur ama günün sonunda hepimiz bir başınayız. Farkındalığın için de tebrik ediyorum seni dostum, sürecinde başarılı olursun umarım.

bguven28

Ay Yolcusu
Kendi başarısızlıklarını sana yansıtmışlar. Helal olsun,ne istiyorsan, içinden ne geliyorsa, sonuna kadar yap dostum.

Morukktuna.a

Yeni Üye
Hayatta hiçbir şey bedava değil kesinlikle bunu iyi kavramamız gerekiyor. Her şeyin bir bedeli var. En umutsuz durumda bile hayat yaşamaya değer ve her şeyden önce kendi iyiliğimiz için bu pislikten kurtulmamız gerekiyor. Kız arkadaş, erkek arkadaş, kanka vs. her şey geçici şu hayatta ve belki öyle olmasa daha iyi olur ama günün sonunda hepimiz bir başınayız. Farkındalığın için de tebrik ediyorum seni dostum, sürecinde başarılı olursun umarım.
Yorumun için teşekkürler
Boş kalsam bile artık aklımda bile değil boş kalınca kitap okumak gibi uğraşlar içindeyim daha zindeyim bu modern çağın uyuşturucusudur bana göre artık cidden gençler bilgilendirilmeli

Son düzenleme:

Morukktuna.a

Yeni Üye
Kendi başarısızlıklarını sana yansıtmışlar. Helal olsun,ne istiyorsan, içinden ne geliyorsa, sonuna kadar yap dostum.
Yorumun için teşekkürler. Arkadaş ortamı, bir insanın her şeyi arkadaşlarım sayesinde artık kendi karakterimi ortaya çıkarmakla kalmıyor; bağımlıları beraber yeniyoruz. Yakın zamanda bu illetten herkes kurtulmalı. Bu siteyi keşfettikten sonra artık inancım tam. Başkalarının da aynı fikirde olduğunu görmek, insanı rahatlatıyor ve cesaret veriyor. Pes etmek yok!

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6