Chris
Ay Yolcusu
Selamlar dostlar, sürecimin 17.günündeyim ve birşeylerin değiştiğini farkediyorum. Öncelikle tam olarak sürece başlamak için hep bi bahane bulurdum ya da 1 hafta içinde sürecimi bozardım. Ancak her geçen gün Pmonun hayat kalitemi ve içsel motivasyonumu çökerttiğine tanık oldum, 13 yaşından beri ciddi bir bağımlıyım ve her geçen gün derslerdeki başarımdan tutun sosyal hayatıma kadar dahada kötüye gitti. 2-3 yıldır neverfapten haberdarım ve ufak tefek denemelerim oldu, ancak hiçbir zaman bu kadar ciddi bir sürece girmemiştim. Şimdi daha kararlıyım ve süreci emin adımlarla ilerletiyorum. İçerikleri izleyip notlar alıyorum, Pmoyu bırakmanın kolay yolu kitabınıda 1 hafta içinde sindire sindire bitirdim, ayrıca sürece benim gibi yeni başlayan biriyseniz yabancı kaynaklarada bakmanızı tavsiye ederim, cidden insana farklı bir ufuk katıyor. Süreçle birlikte 17 gün boyunca vücut geliştirmeye başladım, azda olsa vücudumdaki değişim fark ediliyor. Ayrıca sosyal ortamlarda v.s. daha rahat olduğumu hissediyorum. Ben günlük hayatta özgüven problemi çeken, arkadaş ortamı olmayan, kendi dünyamda hayatı yaşayan birisiyim ve emin olun 17 günde bile biraz faydasını gördüm. Süreç içerisinde omega 3 almamında faydası olabilir. Bildiğiniz gibi omega-3 beyin sağlığı ve bağımlılıkta kurtulmada oldukça önemli biraz araştırma yapıp kullanmanızı tavsiye ederim, faydası hissediliyor. Süreci 1 aya tamamlayıp bir süreliğine monk moda geçmeyi düşünüyorum, süreç ilerledikçe yazımı güncellerim.