Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

140 Günlük Sürecimin Bitişi Ve Deneyimlerim

İvan sermayeff

Uranüs Yolcusu
Sen ne başardında burdaki insanları aşagılıyorsun lazkopat ? Takıntını aşmışşın sadece. O da kısmen ... Ben öyle gördüm seni eskisine nazaran daha iyisin ama şüphe yok.

Pmo'yu aşırı dert eden, süreci deli gibi takıntı yapanlar için gecerli olur o lafın anca. Herkesi kapsaman cok yanlış.

Attigin videolari da kimsenin izlemeyecegini biliyorsun. Forumda şu alıskanlığınızdan vazgeçin. Direk sana demiyorum. Videoyu kavrayip anlatın,özetleyin, kendi yorumunuzu da katın. Sonra en son videoyu kaynak olarak koyun falan.
Videonun sadece basini izledim bazi soyledikleri dogru fakat cogunlugu yanlis olmasinin sebebi yanlis bir noktadan pergeli ciziyor. Yani sanki pmo olmasi gereken bir ihtiyacmis tezinden ilerliyor. Dolayisiyla lazkopat okunmaya deger ama video izlenmeye degmez

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6