Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

- 10. Geleneksel Ramazan Ayı Meydan Okuması -

hayatımMahvoldu

Yeni Üye
56 numara olarak devam ediyorum sadece şu kadarını söyleyebilirim artık düşünürken daha mantıksal çıkarımlar yaparak düşünüyorum. Parça - Bütün ilişkisini şuan kurarken herhangi bir zorluk yaşamıyorum. Dikkatimde iyileşme olduğu kanaatindeyim, sinirlilik halim %70 azaldı diyebilirim hemen parlamıyorum. Anlatacaklarımı burada kesiyorum çünkü ileride istediğim hedeflere gelir ve geçer isem o zaman çok detaylı, süreçle alakalı değerlendirme yapıp siz değerli arkadaşlarıma genel bilgilendirme geçeceğim.

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi

MEYDAN OKUMAYI BAŞARIYLA TAMAMLAYANLAR (11 Kişi)

CİNGÖZRECAİ
Michelangelo
quartz
kafkaslı23
DexterMorgan_
AntiRelapse
Maker
grozny
jasceydds
hayatımMahvoldu
defiantwarrior

Ekli dosyayı görüntüle Now We Are Free Honor Him (from Gladiator) -- Hans Zimmer -- Jacobs Piano.mp3

HEPİNİZİ TEK TEK TEBRİK EDERİZ ARKADAŞLAR. DÜRÜSTLÜĞÜNÜZ, DİSİPLİN TUTUMUNUZ VE SABRINIZ İÇİN KENDİNİZLE GURUR DUYUN !

UMARIZ Kİ RAMAZANLA BERABER BU BAŞARIYI KAZANDIĞINIZ GİBİ, BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE BU TUTUMUNUZU YÜRÜTEBİLİR VE MEZUNLUĞA ERİŞEBİLİRSİNİZ. BAŞARANLARIN MEZUNİYET HİKAYESİNİ, FİKİRLERİNİ BEKLİYORUZ.

İSİMLERİNİZİ KUTSAL "MEYDAN OKUMA KAZANANLAR LİSTESİ" NE EKLİYORUM. :D

BU SÜRECE 69 KİŞİ BAŞLADIK, 11 KİŞİ SAĞ SALİM ÇIKABİLDİ. YETERİNCE HIRSLANMAMIŞ, ÖNEM VERMEMİŞ, ÖNLEMLER ALMAMIŞ VEYAHUT ANLIK HATAYA KAPILDIKLARI İÇİN ELENDİLER. TECRÜBE KAZANDINIZ BELKİ HATALARINIZI GÖRDÜNÜZ, BELKİ BAĞIMLI OLDUĞUNUZ BİLİNCİNE DAHA YENİ VARDINIZ, BELKİ DAHA DA HIRSLANDINIZ YA DA BELKİ DE UMURSAMAYIP KOYVERDİNİZ...
BİLEMİYORUZ, "BU" SİZİN MÜCADELENİZ, AMAÇLARINIZ. BİZ SADECE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ.

BİRDİĞER GELENEKSEL RAMAZAN MEYDAN OKUMASI 'NIN DAHA SONUNA GELDİK. UMUYORUZ Kİ FAYDASI DOKUNMUŞTUR.
GELECEK RAMAZAN 'DA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ... 🌀

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6