Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Terminatör Olacağım

Katılım
12 Ağu 2026
Mesajlar
13
Tepki puanı
2
Puanları
3
Herkese esenlikler,
Bilgilendirme;
Uzun ve güzel bir süreç olacak gerçekten takipte kalmanızı isterim.
Bu süreci burada paylaşarak devam edersem beyler ben süreci başaramadım deme utancını yaşamamak için daha dirayetli olacağımı düşündüğüm için süreci burada paylaşacağım.
Öncelikle çok kısa kendimden bahsetmek istiyorum 24 yaşında statülü ve yüksek maaşlı bir işte çalışıyorum ve yanlız yaşıyorum aynı zamanda 3 yıla yakındır vücüt geliştirme ile ilgileniyorum ve aynı anda sigarayıda bıraktım hiçbir zorluk çekmeden ve ani bir kararla.
Bu 3 yıllık spor geçmişi ile beraber farkında olmadan sürekli üstüne birşeyler ekledim neredeyse 3 yıldır diyetimi bir kere bile bozmadım herşeyi ölçülü yiyorum ve sayısız takviye alıyorum aynı zamanda kişisel bakım, giyim ve kişisel gelişim,finans konularında kendimi geliştiriyorum.
Fakat bir tane bile arkadaşım sevgilim sosyal çevrem yok.
185 100 kilo yakışıklı ve kalıplı biri dışarıdan çok güçlü ve karizma gözüksemde iki kelimeyi bir araya getirebilecek özgüvenim yok.
Mastürbasyon geçmişine bakarsak yaklaşık 12 yıldır düzenli olarak yapıyorum Hergün en az bir ile 3 arası fakat porno izlemiyorum.
Bu 3 yıllık süreçte 31 e daha farklı bir bakış açısı geliştirerek fakat ondanda kopamıyarak günlük bir rutin haline dönüştürdüm. Porno izlemiyordum mastürbasyon sırasında nasıl daha iyi hissedeceğimi ve süreyi uzatacağımı düşünürek her geçen gün dahada üstüne koydum ve erken boşalma problemininde önüne geçtim.
Nofap sürecine gelecek olursak aslına bakarsan bunu daha bugün öğrendim ve meşguliyetten dolayı 3 gündür mastürbasyon yapmamıştım.Ve sürece şuan karar verdim.

1. Gün ve 2. Gün: Meşguliyetten dolayı mastürbasyon yapmadım.

3. Gün: Nofap ile tanıştım ve şuan böyle bir sürecin hayatıma birşeyler katacağını ve değiştireceğini hissettim malzeme bacağa değince ve şorta değince ara ara ereksiyon hissi geliyor fakat devam ediyoruz hadi bakalım…
Antreman: 45 dk yüksek şiddet sırt biceps
 
Son düzenleme:
Katılım
12 Ağu 2026
Mesajlar
13
Tepki puanı
2
Puanları
3
4. gün: Bu sabah çok yüksek ereksiyon ile uyanmadım sadece çişim olduğu için biraz sertlik vardı. Olabildiğince tv ve sosyal medya kullanmamaya çalışıyorum karşı cins görünce içim bihoş oluyor 😂 . Garip bir şekilde cevizler büyüdü ve aşağı doğru iyice sünmeye başladı. Aynı zamanda zihnimde bir berraklık hissediyorum.
Antreman:40 dk çok yüksek şiddet göğüs triceps
 
Son düzenleme:

kurtulacagim

Yeni Üye
Katılım
18 Kas 2023
Mesajlar
7
Tepki puanı
6
Puanları
3
Yaş
18
Esenlikler
"185 100 kilo yakışıklı ve kalıplı biri dışarıdan çok güçlü ve karizma gözüksemde iki kelimeyi bir araya getirebilecek özgüvenim yok."
Aynı durum bende de vardı. Özgüveni nasıl ele aldığına göre değişir bu durum.

İlk başta vücudun kısa süreli mastürbasyon döngüsüne alıştığı için blue ball olabilirsin ağrısı gelebilir dikkatlı ol süreci bozma derim.
Başarılar.
 
Katılım
12 Ağu 2026
Mesajlar
13
Tepki puanı
2
Puanları
3
Esenlikler
"185 100 kilo yakışıklı ve kalıplı biri dışarıdan çok güçlü ve karizma gözüksemde iki kelimeyi bir araya getirebilecek özgüvenim yok."
Aynı durum bende de vardı. Özgüveni nasıl ele aldığına göre değişir bu durum.

İlk başta vücudun kısa süreli mastürbasyon döngüsüne alıştığı için blue ball olabilirsin ağrısı gelebilir dikkatlı ol süreci bozma derim.
Başarılar.
Özgüven konusundaki bakış açın nedir
 
Katılım
12 Ağu 2026
Mesajlar
13
Tepki puanı
2
Puanları
3
5. Gün: Bu sabah 0 ereksiyon,yorgun ve keyifsiz uyandım. Dün gece çok hafif kasıklarımda ağrı vardı.
Gün içerisinde hiç bir ereksiyon belirtisi olmadı sanki aşağıda malzeme yok gibi.

Evde duramadım istemeye istemeye attım kendimi dışarı. Hep kafam önde yürüyen insanlarla göz tamasını bırak yüzlerine bakmakta zorlanan birisi olarak bugün yürürken farkettimki çocukluğumdan beri yıllardır gezdiğim sokaklarda aa bu binanın en üst katı böylemiydi burada bu bina varmıydı dedim. Meğerse hiç kafamı kaldırırp etrafı izlememişim.
Bugun kafam dik bir şekilde insanları ve etrafı izleyerek saatlerde yürüdüm kadınlara daha farklı gözlerle bakıp daha farklı yorumlar yaptım içimden. Fakat hiç ereksiyon olmadım.
4 5 sene öncesinde yirmili yaşlarımda bir yazın müthiş geçtiğini hatırladım çok yoğun ve vardiyalı bir işte çalışıyordum. Ö dönem iş yerinde sürekli takdir edilen çok iyi çalışan aynı anda 3 4 kızın ilgi duyduğu ailem ile aramın iyi olduğu psikolojik olarak iyi hissettiğim bir dönemdi ben bunu sadece küçük bir mani dönemi sanmıştım.
Bugün biraz düşündüğümde o yoğun iş temposundan kaynaklı aslında bilmeyerek uzun bir süre nofap yapmışım daha bügün farkettim bunu. Ve bana getirileri olmuş. Bugun bu sürece bilerek ve istiyerek çıkıyorum ve herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum. Bugün için son bir söz;

Tek başıma otururken düşündümde birşeyin değişmesi için çok kötü olması lazım ve bundan dolayı üzülmeyin eğer birşey idare edebilir düzeydeyse hep öyle kalıyor fakat gerçekten çok kötüyse işte o zaman değiştirmeye gerek duyulup çok iyi duruma getiriliyor bunu her konuda düşünün çok kötü bir vücudunuzmu var idare edilir olsa hep öyle kalacaktı spora gitmeyecektiniz fakat çok kötü olduğu için spora gidip çok iyi bir pozisyona getireceksiniz.
Antreman: karın+7 km yürüyüş
 
Son düzenleme:

kurtulacagim

Yeni Üye
Katılım
18 Kas 2023
Mesajlar
7
Tepki puanı
6
Puanları
3
Yaş
18
Özgüven konusundaki bakış açın nedir
Şöyle bir şey var: Özgüven tek bir parça değil, her konuda insanın özgüveni farklı olabiliyor. Genelde insanlar karşı cinsle konuşmakta zorluk çektikleri için kendine "özgüvensiz" diyor ama bu zamanla kazanılan bir yetenek, içsel başka bir şey varsa onu bilemem.
 
Katılım
12 Ağu 2026
Mesajlar
13
Tepki puanı
2
Puanları
3
6. Gün: Gün içerisinde sıfır ereksiyon, boş geçen bir gündü. Fakat bir kaç kez aklıma geldi.
Anladımki p ve m birazda sıkıntıdan ve boş vakitten kaynaklanıyor.Zihin berraklığı artmaya devam ediyor.
Hayatımda yeni hedefler koymaya başladım halihazırda maaşımın büyük bir bölümü kendime gitsede tamamının gitmesinide göze aldım fitness beslenme takviye konularını daha bilimsel öğrenmeye başlayacağım cilt bakımı dış görünüş ve genel sağlık konularında daha çok bilgi edineceğim. Psikolojik destek aynı zamanda pskiloji ve mentörlük konularını irdeleyeceğim. Giyim bilgisi ve diksiyon dersleri almaya başlayacağım.
Yatırım kendime olacak ve sermayem ben olacağım.
 
Son düzenleme:

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
Katılım
13 Ocak 2026
Mesajlar
160
Tepki puanı
98
Puanları
49
Ben özgüvenimi şöyle artırıyorum toplumda ortamı olan ilgi gören ama geri zekalı tiplere bakıyorum bu gerizekalılar bile ilgi görüyorsa ben bulunmaz Hint kumaşıyım diyorum bu arada 100 kilo fazla değilmi ben 183 cm 82 kiloyum ama yüzüm hamur gibi
 
Katılım
12 Ağu 2026
Mesajlar
13
Tepki puanı
2
Puanları
3
Bendede bu gerizekalılarla arkadaşlık kuran benimle kurmamalı diyerek daha çok yalnızlaşıyorum,100 kiloyum ama yağ oranım düşük bu arada benim fotoğrafımı kullanman hiç hoş olmadı.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst