Durmamız gereken nedenlerden dolayı mastürbasyon yapmıyoruz. Asıl soru, neden bunu yapmak istiyoruz ya da yapmamız gerekiyor?
sf. 10
sf. 10
genelde bırakılması en zor bağımlılıklarda porno ve uyuşturucu ilk sırada."İnternette pornoya sıklıkla bir alışkanlık denir ve kolaylık sağlamak için EasyPeasy ayrıca 'alışkanlık'a da atıfta bulunur. Bununla birlikte, pornonun alışkanlık olmadığının bunun bir uyuşturucu bağımlılığı olduğunun farkına varın!"
Sf. 20
Forum ahalisi, sizce de biraz fazla iddialı değil mi? Destekleyen görüşleri gerçekten merak ediyorum.
Porno bağımlılığı uyuşturucu bağımlılığı ile sık sık karşılaştırılıyor. Hatta biraz daha ileri gidip uyuşturucu bağımlılığından bile kötü diyenler var. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu görüşleri destekleyen kaynaklara sahipseniz buradan ya da özel mesajdan paylaşabilirsiniz.
Kaynağınız varsa paylaşabilirsiniz. Uyuşturucuda kimyasal bir madde olduğu için beyin ve vücudun daha çok tahrip olduğunu düşünüyorum açıkçası. Kitabın doğrudan bu bir uyuşturucu bağımlılığıdır demesini pek anlayamadım o yüzden. Bu bir bağımlılıktır dese anlayacağım da özellikle uyuşturucu kelimesi de eklenmiş. Yazar burada aşırı bir yorumlama yapmış gibi geldi bana.genelde bırakılması en zor bağımlılıklarda porno ve uyuşturucu ilk sırada.





