Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Uyusturucu Krem Erken Boşalma Problemini Çözer Mi?

dümenci

Yeni Üye
Şimdi şöyle bişi düşündüm no fab yaparken belli aralıklarda düzenli olarak da herhangi bir uyuşturucu kremi penis başına sürsek hem sürecimizin bozulmasını önleyebilir hemde zamanla penis başında oluşan aşırı hassasiyeti ortadan kaldırdığı için daha kontrollü boşalma sağlıyabilir kendi fikrimdir chatgpt ile konuşurken aklıma geldi sizce mantıklı olabilir mi. Çünkü penil hipersensitivite diye bişi varmış ve ya doğuştan yada sonradan penisin özellikle baş kısmının aşırı hassaslaşması nedeniyle istemsiz boşalmalar meydana geliyo

oldschool

Hapishaneden Kaçan Adam
Meydan Okuma Rozeti
Bu konuda sürekli bir problem yaşanıyorsa bir uzmana gözüküp onun da görüşünü almanı öneririm.

nofapman

Yeni Üye
Dene ve bizi bilgilendir dost. Aman ha krem surerken yanlislikla orgazm olma da.

kral6666

Yoda
Mantıklı gelmedi dostum neden ejeküle kontrol sistemini bir kimyasal ile kontrol etmeye çalışıyoruz ?

dümenci

Yeni Üye
Ejeküle olmanın sebebi yanlış mastürbasyon sonucu aşırı hassasiyet olması ve bi süre kullanarak aşırı hassasiyeti almayı hedefliyorum

Oda yok

Yeni Fapstronot
Yani ufak bir sürtünmeye boşalıyorsanız denenebilir ama öyle bir sorununuz yoksa bence gereksiz.
Ejeküle olmanın sebebi yanlış mastürbasyon sonucu aşırı hassasiyet olması ve bi süre kullanarak aşırı hassasiyeti almayı hedefliyorum
Yukarıda ki yazdığım şeye sahipseniz işe yarayabilir ama bence bunu sürekli yapmak saçma. Sorunun 1 bilemedim 2 aya geçer o zaman yapmayı bırakırsınız ve masturbasyon yapacağınız zaman düzgün bir şekilde kremsiz şekilde yapmanızı tavsiye ederim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6