Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Üniversiteye 1 Dönem Ara Vermek

TylerNorton

Ay Yolcusu
Arkadaşlar merhaba bu dönem ders sayım az ve hocaların devamsızlık hakkında zorlayıcı bir tutumu yok benimde aklıma şöyle bir şey geldi devamsızlıktan kalmayacaksam evime gidip sadece sınavlar için okula gelmek mantıklı mı sizce okuduğum yerde çok fazla arkadaşım yok ve yurtta kalıyorum ve oda arkadaşlarım da daha gelmedi nasıl insanlar olduklarını da bilmiyorum sizce yapmak istediğim şey mantıklı mı.

TylerNorton

Ay Yolcusu
Mantıklı değil. Güzel güzel okuluna git. Hemen o rahat yuvana kaçmaya çalışma. Biraz kendini zorlaman lazım ki gelişesin.
Sevmediğim bir bölümü sevmediğim bir şehir de okuyorum ve hiçbir sosyal çevrem yok ve canım çok sıkılıyor en azından evimde olup derslerden de geçerim diye düşünüyorum.

IskenderBurak

Jüpiter Yolcusu
Sevmediğim bir bölümü sevmediğim bir şehir de okuyorum ve hiçbir sosyal çevrem yok ve canım çok sıkılıyor.
Sevmediğin bölümü neden seçtin dostum ileriki yaşamda bu senin mesleğin olacak. Sosyal çevren yoksa edin bu kadar basit. Etkinlikler cart curt. Arkadaşın yoksa ideal olanı bulmaya çalış. Anlayacağın mızmızlanmayı kes ve olması gerekenleri yap

TylerNorton

Ay Yolcusu
Sevmediğin bölümü neden seçtin dostum ileriki yaşamda bu senin mesleğin olacak. Sosyal çevren yoksa edin bu kadar basit. Etkinlikler cart curt. Arkadaşın yoksa ideal olanı bulmaya çalış. Anlayacağın mızmızlanmayı kes ve olması gerekenleri yap
Puanım o bölüme yetiyordu ve ailem de mezuna kalmamı istemediği için seçmiş bulundum ve şuan 3. Sınıfım kolay kolay herkesle anlaşamiyorum sınıfında konuştuğum arkadaşlar vardı ama zamanla konuşmamaya başladık ve tek kaldim

IskenderBurak

Jüpiter Yolcusu
Puanım o bölüme yetiyordu ve ailem de mezuna kalmamı istemediği için seçmiş bulundum ve şuan 3. Sınıfım kolay kolay herkesle anlaşamiyorum sınıfında konuştuğum arkadaşlar vardı ama zamanla konuşmamaya başladık ve tek kaldim
Az kalmış bitmesine, sık dişini. Kendini geliştirmeye ada, üniversiteli değilim ve ortamdan pek anlamam ama hayatın tek gerçeği zaman zaman sıkıntılı şeyler yaşayabiliriz ve biz buna karşı dimdik durursak meyvesini yeriz. Yapman gerekene basit dediğim gibi arkadaş bulmaya çalış ha baktın olmuyor derslerine vs. odaklan, yabancı dilini geliştir, hobilerine zaman ayır vs.

Eğer bunları anlatmak istediğin bir yer varsa psikoloğa da gidebilirisn ( sadece dinleyip paranı almasın, benim başıma geldi kadın 1 saat dinliyor bişi demiyordu üstüne paramı alıyordu ).

Nofapci Vezir

Jüpiter Yolcusu
Arkadaşlar merhaba bu dönem ders sayım az ve hocaların devamsızlık hakkında zorlayıcı bir tutumu yok benimde aklıma şöyle bir şey geldi devamsızlıktan kalmayacaksam evime gidip sadece sınavlar için okula gelmek mantıklı mı sizce okuduğum yerde çok fazla arkadaşım yok ve yurtta kalıyorum ve oda arkadaşlarım da daha gelmedi nasıl insanlar olduklarını da bilmiyorum sizce yapmak istediğim şey mantıklı mı.
Ben tıp okuyorum, bizde not grubu var ses kaydı alınıp sırayla not çıkartılıyor. Pratik dersler dışında mecburi olmayan derslere neredeyse hiç katılmıyorum. Okula ders çalışmaya gidiyorum, güzel oluyor eğer sen de bu durumdaysan yapabilirsin.

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Şu sıralar öğrendiğim bir gerçek var ki insan kendi iradesi dışında bir şeyleri kendini zorunda bırakmalı. Yurtta kalıp üniversite hayatı yaşarsan ders çalışmasan bile zorunluluktan bir gelişim sağlayacaksın. Kulüplere katılabilirsin(Instagram sayfaları vs vardır bir araştır) ,gönüllü etkinlikler vardır (google araştırması yap, kızılay , yeşilay vb var). Uzun vadede çok daha karlı olacaksın. Oda arkadaşlarınla tanışmak zaten sanırım en büyük gelişimlerden birini sağlayacaktır: İNSANLARI TANIMAK!!!

TylerNorton

Ay Yolcusu
Ben tıp okuyorum, bizde not grubu var ses kaydı alınıp sırayla not çıkartılıyor. Pratik dersler dışında mecburi olmayan derslere neredeyse hiç katılmıyorum. Okula ders çalışmaya gidiyorum, güzel oluyor eğer sen de bu durumdaysan yapabilirsin.
Derslerim teorik olduğu için kendim de çalışıp geçebilirim hocanın 1 saat slayttan ders notu okuması ile benim çalışıp geçmem arasında bir fark göremiyorum o yüzden size danışmak istedim.

TylerNorton

Ay Yolcusu
Şu sıralar öğrendiğim bir gerçek var ki insan kendi iradesi dışında bir şeyleri kendini zorunda bırakmalı. Yurtta kalıp üniversite hayatı yaşarsan ders çalışmasan bile zorunluluktan bir gelişim sağlayacaksın. Kulüplere katılabilirsin(Instagram sayfaları vs vardır bir araştır) ,gönüllü etkinlikler vardır (google araştırması yap, kızılay , yeşilay vb var). Uzun vadede çok daha karlı olacaksın. Oda arkadaşlarınla tanışmak zaten sanırım en büyük gelişimlerden birini sağlayacaktır: İNSANLARI TANIMAK!!!
Okuduğum üniversite Küçük bir sehirde ve yapabilecek çok sınırlı şey var her yer kafe.Oda arkadaşımın biri geldi ama sadece merhabalasiyoruz onun dışında odada çok fazla konuşmuyoruz zaten arkadaşları olduğu için onlarla takılıyor ben de yalnız kalıyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6