Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Türkiye’de Bulunmaktan Acı Çekiyorum

Iron Knight

(👍 ͡❛ ͜ʖ ͡❛)👍
Türk olmaktan ve Türkiye’de yaşamaktan acı çekiyorum ekonomik sıkıntılardan ve diğer sıkıntılardan bıktım 19 yaşındayım İncelim belirli bir amacım yok bana tavsiye verirmisiniz

incellikte spora git üstüne başına bak demeyin bunları zaten günlük hayatta yapmaktayım saçma sapan redpill tavsiyeleride vermeyin

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Ekonomik sıkıntılardan hepimiz bıktık, dışarı çıkamıyorum lan para gitmesin diye. Oturup çalışacan iyi yerlere gelecen zamanı gelince yiyeceksin parayı yapacak bir şey yok. İster kabul et ister etme tek çıkış bu.

kral6666

Yoda
Türk olmaktan ve Türkiye’de yaşamaktan acı çekiyorum ekonomik sıkıntılardan ve diğer sıkıntılardan bıktım 19 yaşındayım İncelim belirli bir amacım yok bana tavsiye verirmisiniz

incellikte spora git üstüne başına bak demeyin bunları zaten günlük hayatta yapmaktayım saçma sapan redpill tavsiyeleride vermeyin
O zaman çalışacak,dil öğrenecek ve istediğin ülkeye gitmeye çalışacaksın dostum yada şu avrupa ülkesinde benim yaşımda 20 ülke geziyorlar diye de hayıflanabilirsin ama kimsenin umrunda olmaz.

leftieaf1

Ay Yolcusu
Yoksulsan çalışacaksın yapacak bir şey yok, önüne altın tepsi sunulmasını bekleme. Bir de bırakın şu incel mincel ayaklarını kimseden ilgi görmek zorunda değilsin, bu seni değersiz biri yapmaz sen sadece kendinin ne olduğunu bil yoluna devam et.

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
İnsanlar ekonomik sıkıntı çektiğini söylüyor ama gördüğüm kadarıyla toplumun çoğunluğu bunu takldien söylüyor yani artık en küçük bi can sıkıntısında ayağına taş batmasında vs vs dilinden çıkartıyor. Daha çok düşünüp daha az konuşmamız lazım.

Iron Knight

(👍 ͡❛ ͜ʖ ͡❛)👍
İnsanlar ekonomik sıkıntı çektiğini söylüyor ama gördüğüm kadarıyla toplumun çoğunluğu bunu takldien söylüyor yani artık en küçük bi can sıkıntısında ayağına taş batmasında vs vs dilinden çıkartıyor. Daha çok düşünüp daha az konuşmamız lazım.
Orası doğru ama Türkiye’de bulunmak sadece ekonomik olarak değil sosyal olarakta kötü insanların birbirine saygısı yok

SlaveToMaster

Ay Yolcusu
Senin gerçekleri duyma zamanın gelmiş. Belli ki dünyada olup bitenlerden haberin yok. Türkiye'de yaşamaktan acı çekmenin sebebi, kendine bir amaç bulamamış olman. Sen amaçsız olduğun sürece nereye gidersen git mutsuz olacaksın. Türkiye'de mutlu olamayan birisi yurt dışında HİÇ mutlu olamaz. 19 yaşındasın ve bu hâlâ daha bir şeyler yapabileceğin anlamına geliyor. Öncelikle "ben X'im" diye kendini etiketlemeyi bırakmalısın. Sen kendini bir şeye koşullarsan o şey olduğuna inanmaya başlarsın ve gerçekten de o şeye dönüşürsün bir süre sonra. Buna "kendini gerçekleştiren kehanet" deniyor. Bu diyeceğim çok uç gelecek ama NARSİST OLMALISIN. Kendini herkesten çok beğenmelisin ve biraz delüzyonal olmalısın, yani kendini en iyisi olduğuna kandırmalısın. Yurt dışı kolunu açmış beklemiyor seni "Iron Knight yalvarırım bana gel" diye. Hatta daha da kötüsü, adamlar artık zar zor alıyor. Daha sen kendi ülkende bir işe yaradın mı ki orada yarayasın? Diyelim gittin vize alacaksın. Adam sana soracak "Buraya gelme amacınız ne?" diye, sen de "Yaşamak için geliyorum" diyeceksin. Sonra sana "Kendi ülkende neler yaptın peki?" dediğinde ne demeyi düşünüyorsun? Elle tutulur bir başarın var mı bu ülkede gerçekleştirdiğin? Yok. Ee adam haklı olarak sana siktiri çekip elin boş gönderir seni ülkene.

Her şeyden önce kendi başına mutlu olabilen biri olman lazım. Kendini keşfet (hayır, bahane kabul etmiyorum). 28 yaşında bir abin olarak söylüyorum bunu. Bak ben 1 senedir işsizim ama bu beni mutsuz etmiyor. Çünkü bir amacım var (küçük ya da büyük). Ben mesela ne kadar mavi yaka iş varsa öğrenmek istiyorum. Sorun çözücü olmayı öğrenmen lazım. Çevrende ufak tefek sorunlar bularak onları çözmeye çalışarak başla, sonra gitgide büyüt bu çözümü. Daha da genele yay. Yaşadığın il -> içinde bulunduğun bölge -> tüm Türkiye -> (olursa) Dünya şeklinde ilerle (yine bahane kabul etmiyorum; yapanlar nasıl yapıyorsa sen de öyle yapacaksın). YouTube gibi bir kaynak var elinde. Bu kaynağı çöp içerikler tüketerek değil de bir şeyler öğrenme amacıyla kullan (bak sana basit bir sorun çözümü; benden olsun bu). Evde (ve dışarıda) ilgilenebileceğin şeyleri araştır (bu da ikinci bir sorun çözümü). Arkadaşın yoksa sosyal çevre edinmeye uğraş (bu da üçüncü sorun çözümü). Bunların senin aklına geliyor olması lazımdı. Bir şeylere şikayet etmek kolay, sorunların sorumluluğunu üstlenip sorunları çözmek ise zor.

Şunu da ekleyeyim ki bu da oldukça önemli: Emin ol yurt dışındaki adam da kendi ülkesinden bıkmıştır. "Grass is always greener on the other side," diye bir tabir vardır yabancılarda. Yani komşunun bahçesinden daha yeşil görünür çimler. O adam da muhtemelen başka bir ülkeye gitmek istiyordur. Ve bir şeyler başaran adam istediği yerde yaşamakta özgür olmasına rağmen (eğer yaşadığı yerde koşulları çok kötü değilse) bulunduğu yeri bırakmaz. Çünkü onun için her yer yaşanılabilirdir. Sonuçta o sorunları çözmeye odaklı biri.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6