Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tetikleyiciden Kurtulmak (Soru)

Belhanda

Yeni Üye
Merhabalar 40 günden fazladır nf yapıyorum yaklaşık ilk 30 gün hiç aklıma bile gelmedi çünkü en büyük tetikleyiciyi fark ettim. 30 gün boyunca evimde misafir vardı ondan öncesinde hep yalnızdım yıllardır evde ailem çalışıyor sabah 8 akşam 7 full boşum okul harici evde. Misafir varken hiç aklıma bile gelmedi hatta çok şaşırdım ben artık zorla getirmeye çalışıyordum ama hiç ilgimi çekmiyordu. Geçen hafta misafir gitti ve benim aşırı derecede isteğim geldi gün içinde sürekli kararsızlık yaşıyorum yapsam mı yapmasam mı diye bu baya enerjimi tüketiyor düşünceler çok yoğunlaştı son bir haftadır ama ona rağmen dayanmaya çalışıyorum fakat 30 gün boyunca hiç gelişme olmamış gibi hissediyorum hala bırakmaya çalıştığım ilk gündeymişim gibi boşuna geçmiş 30 günmüş gibi geliyor. Sizce bu tetikleyiciyle nasıl başa çıkarım ve süreç için yanlış mı düşünüyorum? Teşekkürler.

UBERMAN

09.09.2026 - {∞}
Kaçıncı günde olduğun değil o güne gelinceye kadar neler yaptığın önemlidir. Sadece pmo yapmamak a noktasından b noktasına, ders çalışmak ve kişisel gelişim seni her yere götürür.

"Gün saymayı bırakmak senin için çok iyi olur." tavsiyesinde bulunayım bir de

Bunu herkes söylüyor fakat gerçek anlamı şu: Sen gün 1 gün 2 şeklinde saymayacaksın. Quitzilla uygulaması senin yerine sayaç tutuyor. Motivasyon olması açısından x+ günde olmak insanı iyi hissetirir.

Yeni üye olmuşsun hocam bu arada, iyi forumlar.

mekanik karakter

Yeni Fapstronot
Bende de oluyor ya özellikle bazen gerçekten o mücadele etme yoruyor insanı ama burada sorun senin bu mücadelede hata yapman değil tabi bu da bir sorunda ama asıl sorun bence o mücadeleye bu kadar müsait olman.Demek istediğim şu yani sen sabah uyandın ve gününü planlamadın tüm gün boşsun asıl problem bu gününü doldurman ve boş kalmaman lazım buna rağmen aklına bir şeyler gelebilir ama böyle bir durumda yok demesi daha kolay olur çünkü programı takip ettiğin için seni beynin sürekli yoklayamaz.Kısaca beynin aynı anda iki farklı şeye odaklanamaz işine odaklanırsan pmoyu pmoyu odanklanırsan işini yapamassın diye düşünüyorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6