Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tanrının Sapkın Ve Aciz Bir Varlık Olduğunu Düşünüyorumm

hypertrophy

Yeni Fapstronot
Tanrının sapkın ve aciz bir varlık oldugunu düşünüyorum onu bi o kadarda seviyorum ve ona ihtiyacım oldugunu düşünüyorum ama tanrı biz insanoğlunu hiç sevmedi sahte bir gerçeklik kurguladı ve bu kurguladığı gerçeklik gerçekten o kadar sapkın ki algılarına göre hareket edersen sürünüyüyorsun taş devrini eski çağı bundan 50 veya 100 sene öncesini *ikeyim biz bu zamanları hiç görmedik veya algılayamayacak kadar küçüktük biz kim? Annemiz babamız veya kendimiz gerçek olduğuna dair örnek göstereceğimiz herhangi birisi.

Günümüze bakarsak beynimizdeki zevk mutluluk gibi hormonları tetiklemek istiyorsak en absürt en iğrenç şeyleri yapmak zorundayız. Bize terbiye satan başarılı dediğimiz bizi yönetmesine izin verdiğimiz insanlar çocuklarla cinseliliski yasıyor, para verip suratlarına dışkı yaptırıyorlar veya çocuk eti yiyorlar.
kim olursak olalım ne yaparsak yapalım her yürlü o iğrençliğe düşeceğiz düşmüyorum diyen kendini kandırır. ilk +18 içerikle karşılaştığınız anı getirin aklınıza size ne kadar iğrenç geldi değil mi? Bir dahaki sefere iğrenmiş olsanız dahi bidaha bakma isteği duydunuz ilk görüşünüzden itibaren o sapkınlığa aşık oldunuz peki ya o çok kaliteli zamanı geçirmek için kullanılan aktiviteleri düşünün birde yapmak için odak sürenizi düzeltmelisiniz kafanızı toplamalısınız ona uygun ortam hazırlamalısınız ve sizi eğlendirdiğini sizin onu hoşunuza giderek yaptığınıza kendinizi inandırarak ‘kendinizi kandırarak kafa patlatıp 1 birim seratonin 1 birim doğamin salgılatırsınız.

1 saat kitap okumak ile 1 saat ensest,eşcinsel,şiddet içerikli uyaran tüketip normal uyarılma arasında katrilyonlar kadar fark var ve sen bu şeyi seçmemek için çile çekiyorsun ve bu senin elinde bile değil beyninin kimyası bu. tanrının sana verdiği ‘Sınav’ basit oyunlar oynayıp basit ödüller alıyorsun
max 100 senelik ömrünü tanrının sana zorla dayattığı bu ızdırabı çekerek yine bu 100 senenin sonunda sana bu ızdırabı çektiren tanrının sana ‘lütfettiği’ sınırsız gerçeklikte kaybolacaksın daha doğrusu bunun ümidiyle yaşamalısın tanrıya göre .
Tanrı neden sapkın? Tanrı neden bu pis içerikli şeyleri yarattı ki nereden aklına geldi o insandan farklı bir varlıktır bu kesin iğrençlik terimini de o yarattıysa neden bu pisliği insanların zevkine göre kodlamış ?

O şöyle akıllıdır böyle akıllıdır yücedir tektir peki neden bunları yapıyor biz insanoğluna neden ızdırap çektiriyor. Tanrı bizi hiç sevmedi ve tanrının bizi yaratması tıpkı anne babamızın bir zevk uğruna bizi yaratması gibidir tanrı bizdir ve tanrının da bizden farksız zevkleri sapkınlıkları vardır bu yüzden bizi bu denli bir sınava sokar günümüzde hemen hemen istediğimiz her şeyi yapabiliyoruz teknoloji sayesinde bu size de bir yerden tanıdık gelmiyor mu?
Tanrının sonsuz sınırsız her istediğini istediği an yapması falan?
Tanrıda tıpkı bizim gibi dünyevi duygulara sahip bizi peri masallarıyla oyalasa dahi o biz biz ise odur.

Moderatörün son düzenlenenleri:

sigmaburda821

Düşünen adam
1.Ezeli aciziyet muhaldir 2.Tanrı ezelidir sonuç Tanrı aciz değildir 1.sapkınlık doğrudan sapmak yanlışa girmektir 2.Tanrı değişmez çünkü zamana bağlı değildir sonuç Tanrı sapkın değildir iyi akşamlar

sigmaburda821

Düşünen adam
Düşüncenin ne kadar anlamsız olduğunu göstermek için kısa bir çürütme yaptım. Niyetim buydu. Şimdi sana yardımcı olmak için ne diyebilirim, düşüneyim.

Ben eskiden Marquis de Sade ile ilgili bir video izlemiştim.
Söylediklerin o videoyu aklıma getirdi. Şimdi çevredeki kötülüklere bakarak Tanrı kötüdür demek yanlıştır. Çevrede eksiklik olması normaldir, hadis varlıklar çünkü. Ama Tanrı ezelidir ve mükemmel olandır. O yüzden çevreye bakıp Tanrı'nın kötü olduğunu düşünmek yerine Tanrı'nın sıfatlarını bilip çevredeki olaylardaki hikmetlerini anlamaya çalışmak doğru olacaktır.

şunu düşünelim: Biz her hikmeti anlamayabiliriz. Mesela aşı olacak bir çocuk ağlar, istemez aşı olmak ama aslında ona iyilik yapılıyor. Çocuğun kötülük sandığı şey aslında bir iyilik. Çocuk bunu anlayacak bilgiye ve kavramaya sahip olmadığı için bunu kötülük sanıyor. Allah'ın bilgisi sınırsız ve Allah yanılmaz. O zaman biz şunu söyleyebiliriz: Allah bizim bilmediğimizi bildiği için bizim anlamadığımız doğal şeyler aslında anlamlıdır.

Son düzenleme:

CİNGÖZRECAİ

Kibar Serseri
Dostum ne kadar saçmaladığını anlaman için şimdi gidip bulduğun ilk bebek bezini ağzına sürmeni rica ediyorum senden. Zevkin zirvesine ulaşıyor musun ulaşmıyor musun o zaman görelim.

Diyorsun ki Tanrı insanı yaratmış. İnsanın zihninde de zevkin en doruk noktalarına çocuk eti yemek, çocuk dışkısı yemek, ensest ilişkiler bunları koymuş öyle mi, tamam abi. Sen de normal bir insan değil misin? Yap bunları o zaman ne kadar zevk aldığını görelim.

Üstüne üstlük serotoninden bahsetmişsin. Serotonini elde etmek böyle zor şöyle zor demişsin. Tabi zor olacak. Çünkü serotonine sadece hayatında anlam duygusu olanlar sahip olabilir. Böyle sadece kendi zevkini düşünen hayvanoğulları değil.

Bu adamların hayatlarında tatmin duygusu yok. Çünkü hayatlarının bir anlamı yok. Toplumda bir rolleri yok. İstedikleri her şeyi elde ediyorlar. Serotonine sahip değiller. Bu yüzden köpek gibi zevkin peşinden koşuyorlar. Normal bir insanın zevklerine sahip değiller. Çünkü bu adamlar düpedüz sapıklar. Bu kadar gücün içinde doğmamış olsalar şimdi intihar etmiş ya da bir akıl hastanesinin köşesinde sürünüyor olacaklardı. Ama bu imkanlara sahip oldular ve ölüp gitmek yerine hayatlarındaki boşluğu zevk arayışında geçiriyorlar. Zevk ise yenilik istiyor. Yenilik bu adamların sapkın beyinlerinde bunlara yol açıyor.

Berbat bir hayat yaşıyorlar. Hepsinde birbirinin pislikleri kayıtlı ve şantaj yapıp istedikleri kişiye istediklerini yaptırtıyorlar. Böylece zevklerine kurban oluyorlar. Özgür iradeleri bile yok. En ufak hatalarında infaz ediliyorlar ya da bütün güçlerini kaybediyorlar. Gerçek anlamda zevklerinin kölesi oldular ve asla kurtulamayacaklar.

Sana terbiye satan insanlar kendi kurdukları düzende terbiyeliler. Barış yanlısı olduklarını zırvalayıp dururlar. Sana da kendi bildiklerini medyalarıyla dayatırlar. Başarılı olacak insanları kendileri belirlerler. Böylece saltanatlarını devam ettirirler.

Loner II

Computational Neuroethologist
Tanrının sapkın ve aciz bir varlık oldugunu düşünüyorum onu bi o kadarda seviyorum ve ona ihtiyacım oldugunu düşünüyorum ama tanrı biz insanoğlunu hiç sevmedi sahte bir gerçeklik kurguladı ve bu kurguladığı gerçeklik gerçekten o kadar sapkın ki algılarına göre hareket edersen sürünüyüyorsun taş devrini eski çağı bundan 50 veya 100 sene öncesini *ikeyim biz bu zamanları hiç görmedik veya algılayamayacak kadar küçüktük biz kim? Annemiz babamız veya kendimiz gerçek olduğuna dair örnek göstereceğimiz herhangi birisi.

Günümüze bakarsak beynimizdeki zevk mutluluk gibi hormonları tetiklemek istiyorsak en absürt en iğrenç şeyleri yapmak zorundayız. Bize terbiye satan başarılı dediğimiz bizi yönetmesine izin verdiğimiz insanlar çocuklarla cinseliliski yasıyor, para verip suratlarına dışkı yaptırıyorlar veya çocuk eti yiyorlar.
kim olursak olalım ne yaparsak yapalım her yürlü o iğrençliğe düşeceğiz düşmüyorum diyen kendini kandırır. ilk +18 içerikle karşılaştığınız anı getirin aklınıza size ne kadar iğrenç geldi değil mi? Bir dahaki sefere iğrenmiş olsanız dahi bidaha bakma isteği duydunuz ilk görüşünüzden itibaren o sapkınlığa aşık oldunuz peki ya o çok kaliteli zamanı geçirmek için kullanılan aktiviteleri düşünün birde yapmak için odak sürenizi düzeltmelisiniz kafanızı toplamalısınız ona uygun ortam hazırlamalısınız ve sizi eğlendirdiğini sizin onu hoşunuza giderek yaptığınıza kendinizi inandırarak ‘kendinizi kandırarak kafa patlatıp 1 birim seratonin 1 birim doğamin salgılatırsınız.

1 saat kitap okumak ile 1 saat ensest,eşcinsel,şiddet içerikli uyaran tüketip normal uyarılma arasında katrilyonlar kadar fark var ve sen bu şeyi seçmemek için çile çekiyorsun ve bu senin elinde bile değil beyninin kimyası bu. tanrının sana verdiği ‘Sınav’ basit oyunlar oynayıp basit ödüller alıyorsun
max 100 senelik ömrünü tanrının sana zorla dayattığı bu ızdırabı çekerek yine bu 100 senenin sonunda sana bu ızdırabı çektiren tanrının sana ‘lütfettiği’ sınırsız gerçeklikte kaybolacaksın daha doğrusu bunun ümidiyle yaşamalısın tanrıya göre .
Tanrı neden sapkın? Tanrı neden bu pis içerikli şeyleri yarattı ki nereden aklına geldi o insandan farklı bir varlıktır bu kesin iğrençlik terimini de o yarattıysa neden bu pisliği insanların zevkine göre kodlamış ?

O şöyle akıllıdır böyle akıllıdır yücedir tektir peki neden bunları yapıyor biz insanoğluna neden ızdırap çektiriyor. Tanrı bizi hiç sevmedi ve tanrının bizi yaratması tıpkı anne babamızın bir zevk uğruna bizi yaratması gibidir tanrı bizdir ve tanrının da bizden farksız zevkleri sapkınlıkları vardır bu yüzden bizi bu denli bir sınava sokar günümüzde hemen hemen istediğimiz her şeyi yapabiliyoruz teknoloji sayesinde bu size de bir yerden tanıdık gelmiyor mu?
Tanrının sonsuz sınırsız her istediğini istediği an yapması falan?
Tanrıda tıpkı bizim gibi dünyevi duygulara sahip bizi peri masallarıyla oyalasa dahi o biz biz ise odur.
Yaş kaç senin? Ergenlik dönemi için anlayışla belki karşılanabilecek ama onun dışında kesinlikle odaksız ve anlamdan kopuk bir yazı olmuş. Bir yerde Tanrı vurgusu, bir yerde *ok yediren CEO’lar, bir yerde “doğamin” ve “seratonin”. Hadi yazmışsın bunu, bunu yazarken diğer üyelerden beklediğin tepki neydi merak ediyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6