BıdıbıdıYapmaDopamin
Gözlüklü
Son zamanlar halim berbat. Uyuşuk , Pasif , Umursamaz , Korkak biri oldum. Halim o kadar kafa karıştırıcıki ben bile ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Bugüne (182) gelene kadar çok zorluk çektim panik ataklar , korkaklıklar , eziklikler.. Belki kurtulurum diye Neverfap'e başladım çokta iyi geldiği zamanlar oldu, olmadı değil ama artık yorulduğumu hissediyorum. Sonra günler geçti bir işe girdim işin stresi olsun üzerime uygulanan mobing olsun artık zihnim kaldırmaz oldu. Ve gelelim bu güne: Bir anda instagrama girip engellediğim modellerle baş başa buldum kendimi ve sonra edging yaptım. Beynim şuan o kadar uyuşmuş o kadar yanmış halde ki hiçbir şey yapasım yok. Eski bağımlılık durumuna geldiğini hissettim beynimin. Bu duruma nasıl geldim bilmiyorum galiba çok yorulduğumdan yaptım tüm bunları. Sürecede acımak istemiyorum onca yol gelmişim onca kazanımlar elde etmişim hepsini boşa harcamak istemiyorum. Bana tavsiye verebilecek var mı? Bir şeyler yapayım mı? Yoksa şu sıralar bir şey yapmamak mı daha iyidir sizce?