Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımı Siliyorum

UBERMAN

Son Alkimist
Artık bir yolculuğun sonuna geldim. Kah güldük kah üzüldük ama genel olarak üzüldük. Çünkü paramızı çaldılar. Şimdi paramızı çalan şerefsiz arabalarla fotoğraf atadursun. Ben artık kendime odaklanacağım. Tek sosyal medyam artık bu forumdaki yazacağım günlüğüm. Uzun bir süre ders çalışacağım bu yıllar 2025 belki de 2026 yıllarını kapsayacak. Yalnızlığa alışmam ve ders çalışmam gerek. Bundan dolayı instagram hesabımı kapadım.

Tetikleyiciler açısından bakacak olursak instagram platformu gerçekten dipsiz bir kuyuydu benim için. Tarih 13.12.2024'ü saat ise 17.33 u gösteriyor. Bu tarihten itibaren uzun bir süre sosyal medyasız yaşayacağım. Ve asıl doğal olan budur.

Bir amacım ve gayem var o yüzden mutluyum. Yapay zeka müh. için çabalayacak. Ve en sonunda istediğimi alacağım inşallah.

Kısa bir yazı oldu bu ne anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Artık ders çalışacağım için konu da açmayacağım günlüğümdeki checkpoinlerden checkpointlere yazacağım. Kendinize iyi bakın.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6