Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sınav Senesi Spor

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Selam baylar. Sınav senem olduğu için sporu bırakmıştım. Geçen gün asansör bozuldu 5. Kata zar zor çıktım sigara reklamlarındaki amcalar gibiyim. Evde bir koşu bandi var elimde 300-350 lira civarında param var. Ağırlık seti alıp günde 1 saat spor yapsam sınava zararı olur mu sizce? Spor salonuna git gel, sıra bekle , duş için kabin vs. 2-2.5 saat gidiyordu. Ona tekrar başlamam için vakit az ama evde sizce estetik ve kondüsyon amaçlı spor sınav senesinde yapılır mı?

Ozymandias

Yeni Üye
Kondisyon ağırlıklı ve gece yatmadan önce çalış. Şimdilik sınava çalışmak, spor yapmandan daha önemli o yüzden günün verimli olan saatlerini spora değil derse vermelisin yatmadan hemen önce çalıştığında derslerine yorgunluğun etki etmez. Ben o şekilde yapıyorum. Spor süresini çok fazla abartmadığımız ve bu şekilde yaptığımız sürece olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum. Ayrıca öz disiplini geliştirdiğinden olumlu etkisi bile olabilir.

burake067

Yeni Üye
Dostum sınav için asla hobilerini bırakma.Seni o kadar dersin arasında yenileyecek olan şey ilk olarak uyku sonradan ise spordur.Sadece dikkat etmen gereken şey bu işi abartmamak.Bazı arkadaşlarla konuştuğumda sırf ders yapmamak için 4-5 saat sporla uğraşıyorlardı.Buna dikkat etmek kaydıyla tekrar söylüyorum bu sınav için hobilerinizi asla bırakmayın.

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Dostum sınav için asla hobilerini bırakma.Seni o kadar dersin arasında yenileyecek olan şey ilk olarak uyku sonradan ise spordur.Sadece dikkat etmen gereken şey bu işi abartmamak.Bazı arkadaşlarla konuştuğumda sırf ders yapmamak için 4-5 saat sporla uğraşıyorlardı.Buna dikkat etmek kaydıyla tekrar söylüyorum bu sınav için hobilerinizi asla bırakmayın.
1-1.5 saat günde yapıyorum çok değil sanırım

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6