Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sanaldan Tanıştığınız Biriyle Hiç Gerçek Hayatta Buluştunuz Mu ?

Oda yok

Yeni Fapstronot
Selamlar, bir konu hakkında soru sormak istiyorum.
Hayatımda hiç sanaldan tanıştığım biri ile gerçek hayatta buluşmadım, hatta uzun süredir sanaldan biri ile tanışmadım.
O yüzden bu konu hakkında size danışmak istiyorum, aranızda sanaldan ilişki veya arkadaşlık yapan ve bu yaptığınız ilişki/arkadaşlığı gerçek hayata taşıyan var mı?
Eğer yaptıysanız, nasıl yaptınız? Nasıl yapılır söyler misiniz?

Hayatımda hiç tanımadığım birisine dm den yazmadım.

(Yazım hatalarım için kusura bakmayın)

Son düzenleme:

sebastian

Yeni Üye
Bumble kullandığım zaman buluşup tanışmıştım. Kompleks düşünüp aklında senaryolar kurmana gerek yok. Karşındaki kişi de benzer düşüncelerle hareket ediyor. Buluşma teklifi yaptıysan ve kabul ettiyse fotoğraflarını veya konuşmanı beğenmiştir. Buluştuğunda rahat ol, kendin gibi davran. Kibar olmaya çalış hızlıca samimiyet ortamı oluşacaktır.

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Çok uzun zaman önce bir kızla buluşmuştum ve birçok defa kendisini görmüş olmama rağmen(twitch tarzı bir sitede yayıncıydı) kullanmış olduğu filtreden kaynaklı olsa gerek fiziksel görünüşü ve diğer hususlarda hayal kırıklığıyla sonuçlandı. :) Genellikle böyle olur zaten ama hüsrana uğramamak için beklentileri düşük tutmakta fayda var diye düşünüyorum.

BloodRien

Yoda
Instagram, Facebook ve oyunlar üzerinden pek çok arkadaş edindim, ancak hiçbirisiyle buluşmadım. İlişkilerim uzun süreli olmadı. Fakat akademide, Samuray, Augustus ve bir de nickname i unuttuğum Erkan kardeşimle tanıştım. Bu kişilerle yakın dost olduk ve buluşma yakındır. Umarım, aynı şeyleri düşündüğümüz ve hedeflerimizin benzer olduğu kişilerle çok iyi arkadaşlıklar ve dostluklar kurabiliyoruz.

Oda yok

Yeni Fapstronot
Çok uzun zaman önce bir kızla buluşmuştum ve birçok defa kendisini görmüş olmama rağmen(twitch tarzı bir sitede yayıncıydı) kullanmış olduğu filtreden kaynaklı olsa gerek fiziksel görünüşü ve diğer hususlarda hayal kırıklığıyla sonuçlandı. :) Genellikle böyle olur zaten ama hüsrana uğramamak için beklentileri düşük tutmakta fayda var diye düşünüyorum.

Verdiğiniz tavsiye için teşekkür ederim. Gerçekten de birini sosyal medyadan beğenmeden kendimize önce bir dur demeliyiz... :D
umarım kendinize yakın gelen birini bulursunuz.

Tonny

Emekli Looser
Bende buluştum 5,6 kişiyle kompleksli olma bence, fotoğraf da olduğundan daha güzel çıkıyor insan

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Arkadaşlık diye sormuşsunuz ona göre şunu diyebilirim gerçek hayatta fikir yol vs birliği olan kişilere rastlamak gerçekten zor bundan dolayı ben bu tip gelişim odaklı forumlardaki arkadaşlıkların önemli olduğunu düşünüyorum. fakat iş ikili ilişkiler gibi maddi beklentilerin olduğu bişey olunca çok farklı.

Onur A.

Monte Kristo Kontu
Benim en yakın arkadaşım, sanaldan tanıştığım Rus bir kızdı. Hiçbir zaman buluşmadık, zaten buluşmamız da imkansızdı. Bir taraf bunu uygun görse bile diğer tarafın gizlilik ve güven sorunları olabiliyor böyle durumlarda. Ama imkanım olsa ve para söz konusu olmasa kendisini görmeye giderdim. En son konuştuğumuzun üstünden 8 yıl geçmiş. Umarım kendisine bir şey olmamıştır.

Inhuman

Uranüs Yolcusu
Bir metin2 pvpsinde tanışmıştık, başta kız olduğuna inandıramadı beni kimse maalesef. Ama muhabbet de akıyordu oyun içi. Neyse lonca sahibiydim kendisini davet ettim, geldi. Sonra ben çaktırmadan muhabbeti instagrama taşımak istedim, böylece gerçekten kız olup olmadığını da anlayacaktım. Instasını verdi, takip attım, gayet de hoş bir kızdı. Sonra kendi yazdı.

Tabii ki ben yine inanmıyordum, fotoğraflar fake kız fotoğrafına benzemiyordu doğaldı, ama yine de beni kesmedi, bu yüzden muhabbeti ilerletip gecenin bir saati aradım, gerçekten duyduğum bir kız sesiydi inanılmaz. Gülerek eğlenerek konuştuk derken birbirimize fotoğraflar göndermeye başladık, aslında birnevi uzak mesafe ilişkisi oldu. Toplamda 6.5 ay sürdü.

Doğum günümde benim için 8 saat yol ile geldi. İlk o zaman gerçekte görmüştüm fotoğraflardaki o güzel yüzünü. Bu kadar hareket de beni aşık etmişti. Mükemmel bir gün olmuştu her anlamda ikimiz için de, hem sevgi olarak hem cinsellik.

Sonrası pek iyi bitmedi ama o başka bir videonun konusu..

Bana kalırsa buradaki anahtar şey birine yazmak, dmden yürümek gibi zorlama hareketler yerine olayların akışında gerçekleşmesi. İstisnasız tüm kadınlar bundan hoşlanıyor, hele ki internet ortamında. Çünkü internet ortamında zaten herkes avcı pozisyonunda. O kıza bırakın instagramı, metin2de bile yüzünü görmediği halde açık açık yürüyenler vardır bundan tüm benliğimle eminim.

O yüzden realde gidip biriyle doğrudan konuşmak işe yarayabilir ancak sanalda olayların tesadüfi ilerlemesi gerekiyor, öyle bir ortam yoksa bile öyleymiş gibi yapın

O zaman tanışıp buluşabilirsiniz

Konu arkadaşlık ise o da aslında bu tarz forumlar gibi hedef birliğine dayalı yerlerden tanışılıp anlaşılması gereken kişiler
Rasgele arkadaşlık sitelerini doğru bulmuyorum

Son düzenleme:

SDG

Yoda
Ben bir sene falan normal arkadaş ortamı olarak sanaldan - meet den insanlarla tanışıp buluşmuştum. Yüzyüze görünce farklı oluyor, tip olarak çok daha güzel de çok daha çirkin de çıkabiliyor karşı taraf. Çok harika insanlarla arkadaşlık kurduğum oldu, hala da arada buluşuruz. Ama birini hiç unutmuyorum, wp tan sohbet akıyor, meet den çok iyi konuşuluyor, fikirleri falan güzel ifade ediyor, entellektüel görünüyor vesaire yüzyüze bi buluştuk amanın ömrümde böyle bir yobaz tanımadım dedirtecekti bana, hiç ağzını açmasa ona olan izlenimlerim daha olumlu kalırdı, o buluşmadan sonra sohbeti bıçakla keser gibi kesmiştim gene hatırladım içim çekildi, o yüzden kimseye sanaldan yükselmeyeceksin, biraz konuşturacaksın hayata dair fikirleri ne, seninle ne kadar uyumlu ya da uyumsuz diye

Onur A.

Monte Kristo Kontu
Bana kalırsa buradaki anahtar şey birine yazmak, dmden yürümek gibi zorlama hareketler yerine olayların akışında gerçekleşmesi. İstisnasız tüm kadınlar bundan hoşlanıyor, hele ki internet ortamında. Çünkü internet ortamında zaten herkes avcı pozisyonunda. O kıza bırakın instagramı, metin2de bile yüzünü görmediği halde açık açık yürüyenler vardır bundan tüm benliğimle eminim.
Bunu şu şekilde düşünmek mümkün: Yolda yürüyorsun. Karşına bir dilenci çıktı ve "Bana para ver," dilenmeye başladı. Ne düşünürsün? "Bu adamın niyeti iyi değil," diye düşünürüm ben mesela. O kızlara yazan erkeklerin de o sokaktaki dilencilerden pek bir farkı yok. İkisi de dileniyor, sadece dilendikleri şeyler farklı.
Yüzyüze görünce farklı oluyor, tip olarak çok daha güzel de çok daha çirkin de çıkabiliyor karşı taraf.
Buna yabancılar "catfishing" diyor ve genelde Tinder gibi dating uygulamalarında tanıştıkları kızların fotoğraftaki gibi çıkmamasında yaşanan bir olay. Türkiye'de yok mudur peki böyle olaylar? İllaki vardır; insan her yerde insan sonuçta. Buna kanmanın sebebi de "human gullibility (insan salaklığı)" dediğimiz şeydir. Kısacası: beşer şaşar.
o yüzden kimseye sanaldan yükselmeyeceksin, biraz konuşturacaksın hayata dair fikirleri ne, seninle ne kadar uyumlu ya da uyumsuz diye
Şimdilerde olur mu bilmiyorum ama eskiden insanlar Ekşi Sözlük'te tanışıp evleniyorlarmış, düşüncesi uyuyorsa o kişinin. Tabii sonraki yıllarda uygulama bozdu (adminin değişmesi sonucunda), toksik bir kitleye ev sahipliği yaptı. Şu an neler yazılıp çiziliyor bilmiyorum ama internetten tanışılacaksa bile belirli bir konu hakkında var olan bir sitede tanışılması daha sağlıklı olur. Genele hitap edilen yerlerde fazla görüş bildirilmez çünkü.

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Ben bir sene falan normal arkadaş ortamı olarak sanaldan - meet den insanlarla tanışıp buluşmuştum. Yüzyüze görünce farklı oluyor, tip olarak çok daha güzel de çok daha çirkin de çıkabiliyor karşı taraf. Çok harika insanlarla arkadaşlık kurduğum oldu, hala da arada buluşuruz. Ama birini hiç unutmuyorum, wp tan sohbet akıyor, meet den çok iyi konuşuluyor, fikirleri falan güzel ifade ediyor, entellektüel görünüyor vesaire yüzyüze bi buluştuk amanın ömrümde böyle bir yobaz tanımadım dedirtecekti bana, hiç ağzını açmasa ona olan izlenimlerim daha olumlu kalırdı, o buluşmadan sonra sohbeti bıçakla keser gibi kesmiştim gene hatırladım içim çekildi, o yüzden kimseye sanaldan yükselmeyeceksin, biraz konuşturacaksın hayata dair fikirleri ne, seninle ne kadar uyumlu ya da uyumsuz diye
O durum heycandan ve tecrübesizliktendir muhtemelen birde beklentilerinizle birleşince olmuştur. Birde işin şu açıdan olan tarafıda var etrafımızdaki insanlar gerçekten dürüst olsa davransa herangibiriyle ilişki sürdürebilir miyiz sizce ?

Onur A.

Monte Kristo Kontu
O durum heycandan ve tecrübesizliktendir muhtemelen birde beklentilerinizle birleşince olmuştur. Birde işin şu açıdan olan tarafıda var etrafımızdaki insanlar gerçekten dürüst olsa davransa herangibiriyle ilişki sürdürebilir miyiz sizce ?
Daha geçenlerde YouTube'dan bir kızla tanıştım. WhatsApp'a geçmeyi teklif ettim; çünkü kanalımın duvarını yazışmakla kirletmek istemedim. Neyse, kabul etti ve WhatsApp'a geçtik. Kızla bir konuşmaya başladım, olmaz böyle bir toksiklik. Tamamen kurban psikolojisinde. Hayatındaki olaylardan kendisi hariç herkesi ve her şeyi sorumlu tutuyor. Yok "İnsanlara güvenmiyorum, onları öldürmek istiyorum vs." Kızla konuşmam 3 gün sürdü, hem ben de daha fazla yazışma arkadaşlığı yapmak istemedim (zaten sevdiğim bir şey değil sanaldan mektuplaşmak). Kızı engelleyip numarasını sildim. Şimdi eğer bu kız dürüst davranmasaydı ve ben de bu kızın iyi biri olduğunu sanıp onunla yüz yüze tanışmak isteseydim kim bilir neler yaşanırdı (zaten kız İç Anadolu'da, gelip beni görmesi imkansız). En azından boşa umutlanmamış oldum.

Şöyle de bir not düşeyim: Kıza durmadan bir şeyler katıyordum ama o bana bir şeyler katmayıp sadece "Teşekkürler, bana çok şey kattın" deyip duruyordu. Sonra kendime sordum "Tek taraflı bir alışverişin olduğu bir iletişimde kalmayı gerçekten istiyor musun?" diye, istemediğimi fark ettim ve iletişimi sonlandırdım.

Salak kız YouTube'dan "Engellemişsin hayırdır" yazdı, ben de ona etrafından şikayet eden birisiyle arkadaşlık kurmak istemediğimi söyleyince hemen "Beni çok yanlış tanımışsın" diye utandırmaya çalıştı. Tipik bir kız işte. İşine gelmeyince suçu başkasına atıyor.

Son düzenleme:

SDG

Yoda
Dürüst davranmakla patavatsızca aklına geleni söylemek farklı şeyler. Sohbet ederken bir konu açılır dürüstçe o konu hakkında üslubunca düşünceni dile getirirsin karşılıklı uyarsa devam edilir, uymuyorsa ama etkilenme bunu örtebilecek ya da bununla götürebilecek kadarsa gene devam edilir ama olsa güzel olur olmasa da kaybım çok olmaz dersen ve kafa yapınızın ters olduğuna kani olursan bırakırsın. Dürüstlük iyidir, dürüst olursan karşı tarafı olmayan bir kişiye yükseltmemiş olursun ve onu kaybetmemek için kendini o kalıpta tutmak için fazladan enerji harcamamış, kendin gibi hissetmemekten de sıkıntı duymamış olursun bence

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Dürüst davranmakla patavatsızca aklına geleni söylemek farklı şeyler. Sohbet ederken bir konu açılır dürüstçe o konu hakkında üslubunca düşünceni dile getirirsin karşılıklı uyarsa devam edilir, uymuyorsa ama etkilenme bunu örtebilecek ya da bununla götürebilecek kadarsa gene devam edilir ama olsa güzel olur olmasa da kaybım çok olmaz dersen ve kafa yapınızın ters olduğuna kani olursan bırakırsın. Dürüstlük iyidir, dürüst olursan karşı tarafı olmayan bir kişiye yükseltmemiş olursun ve onu kaybetmemek için kendini o kalıpta tutmak için fazladan enerji harcamamış, kendin gibi hissetmemekten de sıkıntı duymamış olursun bence
Ya bahsettiğiniz dürüstlüğün en türde birşey olduğunu anladım zaten yani böyle irite edici ve yanında durmak istemiceğin bi türden. Zaten bu tip bir dürüstlük sergilemekta tam bi dürüstlük sayılmaz hanzoluk daha çok orda durmak istemiyorsan neden geldin yada neden gitmiyorsunda tatminsiz davranıyorsun ? Fakat ben ayrı bi konuya değindim baştada belirttiğim gibi ana sebebin tecrübe ve bilgi eksikliği ve beklentiler olduğunu düüşünüyorum.

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Daha geçenlerde YouTube'dan bir kızla tanıştım. WhatsApp'a geçmeyi teklif ettim; çünkü kanalımın duvarını yazışmakla kirletmek istemedim. Neyse, kabul etti ve WhatsApp'a geçtik. Kızla bir konuşmaya başladım, olmaz böyle bir toksiklik. Tamamen kurban psikolojisinde. Hayatındaki olaylardan kendisi hariç herkesi ve her şeyi sorumlu tutuyor. Yok "İnsanlara güvenmiyorum, onları öldürmek istiyorum vs." Kızla konuşmam 3 gün sürdü, hem ben de daha fazla yazışma arkadaşlığı yapmak istemedim (zaten sevdiğim bir şey değil sanaldan mektuplaşmak). Kızı engelleyip numarasını sildim. Şimdi eğer bu kız dürüst davranmasaydı ve ben de bu kızın iyi biri olduğunu sanıp onunla yüz yüze tanışmak isteseydim kim bilir neler yaşanırdı (zaten kız İç Anadolu'da, gelip beni görmesi imkansız). En azından boşa umutlanmamış oldum.

Şöyle de bir not düşeyim: Kıza durmadan bir şeyler katıyordum ama o bana bir şeyler katmayıp sadece "Teşekkürler, bana çok şey kattın" deyip duruyordu. Sonra kendime sordum "Tek taraflı bir alışverişin olduğu bir iletişimde kalmayı gerçekten istiyor musun?" diye, istemediğimi fark ettim ve iletişimi sonlandırdım.
"Bi insanı tanımak istiyosan onla kavga etmen lazım çatışman" demişti bi düşünür. Dolayısıyla o kadar samimi olmadığımız hiçkimsenin ne içinde sakladığını nede açığa çıkardığının ne kadar samimi olduğunu bilemeyiz düşüncesindeyim.Helede yazıya bakarak.

Onur A.

Monte Kristo Kontu
"Bir insanı tanımak istiyorsan onla kavga etmen lazım," demişti bir düşünür. Dolayısıyla o kadar samimi olmadığımız hiç kimsenin ne içinde sakladığını ne de açığa çıkardığının ne kadar samimi olduğunu bilebiliriz düşüncesindeyim. Hele de yazıya bakarak.
Sanalda biriyle konuşmak bir yere kadar tatmin sağlar. Bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Çok yakın kız bir arkadaşım vardı sanaldan tanıştığım. O kızla hem çatıştığım hem de hemfikir olduğum bir sürü konu vardı. Ama gel gör ki bir süre sonra bu kızla gerçek hayatta tanışmayı çok fazla istemeye başladım. Ama başka bir ülkede olmanın verdiği acıyla bunu hep içime attım. Bu kız bir süre hastanede yatmıştı ve ben o sürede onu güldürmeyi başarmış tek kişiydim, bana da kendisi söylemişti "Yakın gördüğüm tek kişisin," diye. Yani diyeceğim o ki, bir kişiyle hemfikir de olsan ya da çatışsan da bunun gerçek hayatta olmasını istersin. Sanalda hemfikir olmakla ya da çatışmakla karşındaki kişiyi hissedemiyorsun (bir de sanalda insanların daha narsistik davrandığını hesaba katarsak).

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Sanalda biriyle konuşmak bir yere kadar tatmin sağlar. Bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Çok yakın kız bir arkadaşım vardı sanaldan tanıştığım. O kızla hem çatıştığım hem de hemfikir olduğum bir sürü konu vardı. Ama gel gör ki bir süre sonra bu kızla gerçek hayatta tanışmayı çok fazla istemeye başladım. Ama başka bir ülkede olmanın verdiği acıyla bunu hep içime attım. Bu kız bir süre hastanede yatmıştı ve ben o sürede onu güldürmeyi başarmış tek kişiydim, bana da kendisi söylemişti "Yakın gördüğüm tek kişisin," diye. Yani diyeceğim o ki, bir kişiyle hemfikir de olsan ya da çatışsan da bunun gerçek hayatta olmasını istersin. Sanalda hemfikir olmakla ya da çatışmakla karşındaki kişiyi hissedemiyorsun (bir de sanalda insanların daha narsistik davrandığını hesaba katarsak).
Doğru sanalda narsizm çok sanalı olamadıkları kişi olmaya çalışmak özsevici olmak gibi geçiren çok, kimiside niyeti belli iletişim kurmak tanışmak kimiside öğrndiklerini depolamak için. Yarar bakımından saydığımın sondan ilke doğru olduğu düşüncesindeyim.

Onur A.

Monte Kristo Kontu
Doğru sanalda narsizm çok sanalı olamadıkları kişi olmaya çalışmak özsevici olmak gibi geçiren çok, kimiside niyeti belli iletişim kurmak tanışmak kimiside öğrndiklerini depolamak için. Yarar bakımından saydığımın sondan ilke doğru olduğu düşüncesindeyim.
Bir ara sanaldan anonim olarak sohbet etmeye bağımlıydım, ve de sanaldan anonim olarak konuşunca "sosyalleştiğimi" sanıyordum. Fakat daha sonradan anonim uygulamalarda kız hesaplarının aslında kız resmi kullanıp erkekleri dolandıran erkekler olduğunu öğrendim. Tabii herkes böyle değildi ama orada bile "konuşma sayısına göre" senin statünü yargılıyorlardı. Örneğin konuşma sayın tek basamaklı bir şeyse sana "Burada yeni misin?" ya da "Kimse mi sana yazmak istemedi?" gibi saçma şeyler söylüyorlardı. Bir de o uygulamalarda bizim burada savaş açtığımızın aksine cinsel disiplini olmayan erkekler olduğu için kızların konuşma sayısı yükseliyordu ve içi boş egoları şişiyordu iyice kızların. O yüzden ya kızlar sana yazmazdı ya da sen onlara yazdığında 100 tane mesaj aldıkları için sana bakmazlardı bile (bazıları mesajlarını siliyordu bile). Dolayısıyla olgunlaştım ve o uygulamaları terk ettim. O uygulamayı terk ettikten sonra da sosyal medyayı terk ettim (çok toksik bir ortam olduğu için). Şu an bir tek YouTube kullanıyorum (nasıl kullandığımla ilgili burada rehber hazırlamaya başladım ayrıca), onu da üniversite olarak kullanıyorum (mesela birkaç gündür Python öğreniyorum).

tsepnidrilae

Yeni Fapstronot
Selamlar, bir konu hakkında soru sormak istiyorum.
Hayatımda hiç sanaldan tanıştığım biri ile gerçek hayatta buluşmadım, hatta uzun süredir sanaldan biri ile tanışmadım.
O yüzden bu konu hakkında size danışmak istiyorum, aranızda sanaldan ilişki veya arkadaşlık yapan ve bu yaptığınız ilişki/arkadaşlığı gerçek hayata taşıyan var mı?
Eğer yaptıysanız, nasıl yaptınız? Nasıl yapılır söyler misiniz?

Hayatımda hiç tanımadığım birisine dm den yazmadım.

(Yazım hatalarım için kusura bakmayın)
Ben çok yaptım.
Yeri saati ayarlıyorsun.
Gidip buluşup kaynaşıyorsun.
Bu kadar kolay dostum kafanda fazla büyütme.
Arkadaşınla kafalarınız uyuyorsa zaten rahatça muhabbeti sohbeti kurarsınız.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6