Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Rocky Kesitinden Çıkardığım Önemli Sonuç

Ferhat2020

Yeni Üye
Hayatımızdaki kötülükler işin başında bizleri güldürür hatta rahatlatır ancak taşlar yerine oturduktan sonra ise ağlatır. Tıpkı bir anlık sinirle düşmanını öldüren adamın sonrasında ömür boyu çekeceği hapis cezası gibi.

Samuray

Admin
Forum Yöneticisi
Bence hayatımızdaki kötülükler sıkılmamızı engeller gibi bir şey ifade ediyor, çünkü o cümle bana da mantıklı gelmedi.

SniperTR

Merkür Yolcusu
Hayatımızdaki kötülükler derken bize yapılan kötülükler mi ? Bizim yaptığımız kötülükler mi ? Yaşadığımız kötü şeyler mi ? Ben şahsen hiçbirinde gülmedim

Ferhat2020

Yeni Üye
Hayatımızdaki kötülükler derken bize yapılan kötülükler mi ? Bizim yaptığımız kötülükler mi ? Yaşadığımız kötü şeyler mi ? Ben şahsen hiçbirinde gülmedim
bizim yaptığımız kötülükler. kendimize ve çevremize yaptığımız kötülükler. kendimize yaptığımız kötülüklere örnek olarak pmo yu gösterebiliriz

Ferhat2020

Yeni Üye
Bence hayatımızdaki kötülükler sıkılmamızı engeller gibi bir şey ifade ediyor, çünkü o cümle bana da mantıklı gelmedi.
tabi ben onu demek istemedim. sıkılmaktan ziyade aklımızı ve vicdanımızı kandırarak yaptığımız davranışların çoğu kendimize ve çevremize zarar veriyor . örneğin pmo yada sigara ,alkol , ağzı bozukluk vs..
Anlatmaya çalıştığını aslında anladım ama bu cümle bana mantıklı gelmedi.
evet . pek de doğru kelimeleri seçemedim galiba. ama manası anlaşılmışsa ne mutlu

Moderatörün son düzenlenenleri:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6