Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Postür Bozukluğu Ve Egzersizler

mr change

Yeni Fapstronot
Öncelikle merhaba,

Sorum postür bozukluğu üzerine olacak.
Günümüzde pek çok kişide olduğu gibi bir miktar postür bozukluğuda bende var belki dışardan bakınca direk belli olmasada aynanın karşısnda yan durduğumda rahatlıkla gözlemleyebiliyorum.detaylandırmam gerekirse boynum ve omuzlarım önde ve boyun altı trapez bölgemde öne eğik. Bunun için egzersiz araştırması kısaca yaptım ama yanlış egzersizler üzerinde zaman harcamak istemiyorum bilir kişiler kaynak önerirse veya tam hangi egzersizleri yapmalıyım anlatırsa sevinirim buarada bu sorun 1 buçuk yılan yakın spor yapmama rağmen düzelmedi evet azaldı ama küçük bi kısım azaldı. İşin temelini anlatmanuzada gerek yok öne eğik olduğum için göğüs kaslarını esnetip sırtı güçlendirmem gerek vs biliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Heisenberg)

Yeni Üye
Aynı sorun bende de var spor salonuna gitmeme ağırlıklarımın artmasına rağmen düzelmiyor sinir bozucu bişey olduğu doğru herkesin sırtı düz dururken benim niye böyle diyorum.
Karın,bel bölgesini gelistirip sırtı iyi esnetmek lazım.
Karın bölgesi için mekik çeşitleri bel bölgesi için ters mekik hareketi ve çeşitleri yeterli olur.
Sırt için yerde uzanıp sırtı cok iyi sıkıştırıp cok iyi esnetmek lazım ve yüzme hareketleri yaptığın zaman sırtının iyi esnedigini ve pump hissini yaşadığını göreceksin.
Gün içinde kendine sürekli dik durmayı hatırlatmayı da unutma.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6