Buna net cevap vermek çok zor! Ama sabah saatleri her daim boş kalacaktır. Sabah erken kalkarak disiplinin büyük bölümünü sabaha atabilirsin. Sorudan anladığım hesaba katamadığın şeyler oluyor ,okula gidiyorsun vs vs. Sabah saatlerinde kimse seni rahatsız edemez sonuç olarak. Sabahtan kastım 6-7 gibi saatler . Dersler en erken 9 gibi falan başlayabilir Bunun alternatifi akşam uyanık kalmaktır ama önermem ! Gece ayakta kalan insan tipi değilsen çok zor.Arkadaşlar üniversiteye gittiğim zamanlarda dersler her gün farklı saatlerde olduğu için bir disiplin oluşturamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
eğer 1.öğretimsen derslerin en nihayetinde 8-18 arasında. Geçen haftayı tüm ayrıntısıyla gün gün yaz : örneğin 1 saat derse girdim 2 saat oturdum bekledim 2 saat daha blok derse girdim yarım saat yol sürdü okuldan yurda vs gibi. Zaten kampüste olduğun dersin olduğu zamanlar araya çıksanda kendini çok zorlama birşeyler yapmalıyım diye. Neyse bütün bunları not aldıktan hatırladıktan sonra gözünü kapat ve gözden geçir hangi zamanları daha iyi doldurabilirdim diye istersende yaz. Birdahaki haftada muhtemelen ders programın aynı olur. Bitti bu kadar artık bu haftaki değerlendirilcek pozisyonları daha net görebilirsin bu hareketten sonra.Arkadaşlar üniversiteye gittiğim zamanlarda dersler her gün farklı saatlerde olduğu için bir disiplin oluşturamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
TeşekkürlerBuna net cevap vermek çok zor! Ama sabah saatleri her daim boş kalacaktır. Sabah erken kalkarak disiplinin büyük bölümünü sabaha atabilirsin. Sorudan anladığım hesaba katamadığın şeyler oluyor ,okula gidiyorsun vs vs. Sabah saatlerinde kimse seni rahatsız edemez sonuç olarak. Sabahtan kastım 6-7 gibi saatler . Dersler en erken 9 gibi falan başlayabilir Bunun alternatifi akşam uyanık kalmaktır ama önermem ! Gece ayakta kalan insan tipi değilsen çok zor.
Teşekkürler, okul açılsın da deneyelim bakalım.eğer 1.öğretimsen derslerin en nihayetinde 8-18 arasında. Geçen haftayı tüm ayrıntısıyla gün gün yaz : örneğin 1 saat derse girdim 2 saat oturdum bekledim 2 saat daha blok derse girdim yarım saat yol sürdü okuldan yurda vs gibi. Zaten kampüste olduğun dersin olduğu zamanlar araya çıksanda kendini çok zorlama birşeyler yapmalıyım diye. Neyse bütün bunları not aldıktan hatırladıktan sonra gözünü kapat ve gözden geçir hangi zamanları daha iyi doldurabilirdim diye istersende yaz. Birdahaki haftada muhtemelen ders programın aynı olur. Bitti bu kadar artık bu haftaki değerlendirilcek pozisyonları daha net görebilirsin bu hareketten sonra.![]()