Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Önereceğim Bir Doktor

Beyler selam uzatmadan kendimden biraz bahsedeceğim tanıyanlar bilir bende panik bozukluk ve sosyal fobi (Agorafobi) olduğunu. Bu durum bazen geçmiş gibi olduysada (özellikle neverfap döneminde) şu sıralar baya artış göstermişti.

Ben tabi yine araştırıyorum falan sonra bir doktora rast geldim. Adı Ofelya Cabral. Kendiside 20 yıl gibi bir süre panik bozukluk yaşamış birisi. İnternette ve youtubede sitesi mevcut bakabilirsiniz.

NOT: KESİNLİKLE REKLAM YAPMIYORUM VE BUNDAN BİR KAZANCIM YOK MODARETÖR ARKADAŞLAR UMARIM BU KONUYU KABUL EDER.

Neyse konuyala dönelim. Doktorun belirli paketleri var bunlar aklımda kalanlar şu şekilde: Stress Paketi , Agorafobi paketi , Panik Atak paketi gibi gibi. Bu paketlerin hepsi Mp3 dinleti.

Gelelim bu paketler ne işe yarıyor. Bu paketler kulaklıkla dinliyoruz gözlerimizi kapatarak bir hipnoz uygulaması. Ofelya hanımın sesi ile bilinçaltı telkinleri sayesinde 21 günlük süreç ile iyileşme sağlanıyor. Ben bugün aldım gayette işe yarıyor gibi. 21. Günün sonunda bu yazıyı editlerim.

Dediğim gibi bir deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olmuşumdur.

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Dr.Ofelya gerçekten panik atağa çok iyi geliyor. Sesi çok rahatlatıcı ve birden fazla kişiyi tedavi etmiş. O kadar meditasyon yaptım ama hiçbiri bu kadının hipnoz cdleri gibi derine inemedi. Şanslıydım çünkü evde ki cd kitaplığında Dr.Ofelya hanımın cdlerini bulmuştum. 21 gün dinleyemediğim için kalıcı olmadı. YouTube'da stres ile alakalı bir videosu var buraya atmak isterim.

BeyazBuyu

Yoda
Meydan Okuma Rozeti
Dr.Ofelya gerçekten panik atağa çok iyi geliyor. Sesi çok rahatlatıcı ve birden fazla kişiyi tedavi etmiş. O kadar meditasyon yaptım ama hiçbiri bu kadının hipnoz cdleri gibi derine inemedi. Şanslıydım çünkü evde ki cd kitaplığında Dr.Ofelya hanımın cdlerini bulmuştum. 21 gün dinleyemediğim için kalıcı olmadı. YouTube'da stres ile alakalı bir videosu var buraya atmak isterim.

Nofap’ın ilk günlerinde bu video’yu her gün dinliyordum. Hatta bir ara cd’leri alayım dedim, o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam tüm set 150tl civarıydı, sonra vazgeçtim. Bu video bile insanı rahatlatmak için fazlasıyla yeterli geliyor.

GoldenLight

Nofap’ın ilk günlerinde bu video’yu her gün dinliyordum. Hatta bir ara cd’leri alayım dedim, o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam tüm set 150tl civarıydı, sonra vazgeçtim. Bu video bile insanı rahatlatmak için fazlasıyla yeterli geliyor.
Parasını hak ediyor gerçekten çekinmeden alabilirsiniz.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Buna 150 tl verenin aklından şüphe ederim. Cidden şöyle dönüp baktığınızda hayatınızdaki mental sorunların çözümü sorunlarla mücadele etmek,risk almak yerine 150 tl alıp doktorun stres müziği dinlemek mi atalarınız mezarında ters dönüyor haberiniz olsun. İşe yaramasıda tamamen para verdiğinizden dolayı plasebo etkisi olur dışarıda içilen para verdiğiniz çayın evdekinden daha lezzetli olması gibi bana anksiyete,panik atak vs gibi saçma sapan rahatsızlıklar yaşayan insanlar bi özelden mesaj atsın bir gününün nasıl geçtiğini,neler yaptığını yazsın. Gözlemleyip ne yapması gerektiğini söylücem adam akıllı uygulayıp ilk haftadan bu saçma sapan rahatsızlıkların geçmeme olasılığı yok bu tarz şeylere 150 tl vermeyin akıl karı iş değil para tuzağı haberiniz olsun. Esenlikler

GoldenLight

Buna 150 tl verenin aklından şüphe ederim. Cidden şöyle dönüp baktığınızda hayatınızdaki mental sorunların çözümü sorunlarla mücadele etmek,risk almak yerine 150 tl alıp doktorun stres müziği dinlemek mi atalarınız mezarında ters dönüyor haberiniz olsun. İşe yaramasıda tamamen para verdiğinizden dolayı plasebo etkisi olur dışarıda içilen para verdiğiniz çayın evdekinden daha lezzetli olması gibi bana anksiyete,panik atak vs gibi saçma sapan rahatsızlıklar yaşayan insanlar bi özelden mesaj atsın bir gününün nasıl geçtiğini,neler yaptığını yazsın. Gözlemleyip ne yapması gerektiğini söylücem adam akıllı uygulayıp ilk haftadan bu saçma sapan rahatsızlıkların geçmeme olasılığı yok bu tarz şeylere 150 tl vermeyin akıl karı iş değil para tuzağı haberiniz olsun. Esenlikler
Yazdığın şey göreceli bir durumdur dostum. Bir insan işini iyi yapıyorsa ve bu sana iyi geliyorsa parasını verirsin. Bilinçaltı kavramı çok karışık bir mekanizmadır. Bazı insanlar istese de çözemez bunları çünkü bilinçaltına inemezler. Bu gibi telkinler insanlara çok yardımcı olmaktadır. Atalarının zamanında böyle şeyler olmadığı için üzgünüm. Taş devrinde yaşamıyoruz. Doktoru daha arastirmadan üstün körü yorum yapman güzel bir davranış değil. Bu kadının tedavi ettiği bir sürü insan var. Yine de senin şahsı yorumundur saygılar.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Yazdığın şey göreceli bir durumdur dostum. Bir insan işini iyi yapıyorsa ve bu sana iyi geliyorsa parasını verirsin. Bilinçaltı kavramı çok karışık bir mekanizmadır. Bazı insanlar istese de çözemez bunları çünkü bilinçaltına inemezler. Bu gibi telkinler insanlara çok yardımcı olmaktadır. Atalarının zamanında böyle şeyler olmadığı için üzgünüm. Taş devrinde yaşamıyoruz. Doktoru daha arastirmadan üstün körü yorum yapman güzel bir davranış değil. Bu kadının tedavi ettiği bir sürü insan var. Yine de senin şahsı yorumundur saygılar.
Biraz araştırdım merak etme yorum yazarken önyargılı bir şekilde yazmıyorum. Atalarımın zamanında böyle birşey yoktu çünkü ihtiyaçlarıda yoktu hayatlarında mücadele,aksiyon vardı. Boş boş evde pinekleyip bir kurtarıcının kendisini kurtarmasını beklemiyordu. Dolayısıyla anksiyete,okb,depresyon gibi insanların uydurduğu hastalıklarıda yoktu. Taş devrinde yaşa demiyorum sana sadece hayatınıza biraz mücadele,risk katın diyorum zaten böyle psikolojik rahatsızlıklarınız olmuyacaktır. Hepiniz aşırı konforlu ortamlarda büyüyorsunuz sonra neden kaygılanıyorum, neden depresyondayım diyorsunuz bu tarz tiplerede 150 tl para kaptırıyor bir faydasınıda göremiyorsunuz. Ben burda boş yorum yapmıyorum diğer kardeşlerimiz bu gibi sahtekarlara para kaptırmasın diye yorum yazdım. Gülüp geçmiştim ama dedim belki bu tiplere inanan olur para yatırır filan diye ekledim.

GoldenLight

Biraz araştırdım merak etme yorum yazarken önyargılı bir şekilde yazmıyorum. Atalarımın zamanında böyle birşey yoktu çünkü ihtiyaçlarıda yoktu hayatlarında mücadele,aksiyon vardı. Boş boş evde pinekleyip bir kurtarıcının kendisini kurtarmasını beklemiyordu. Dolayısıyla anksiyete,okb,depresyon gibi insanların uydurduğu hastalıklarıda yoktu. Taş devrinde yaşa demiyorum sana sadece hayatınıza biraz mücadele,risk katın diyorum zaten böyle psikolojik rahatsızlıklarınız olmuyacaktır. Hepiniz aşırı konforlu ortamlarda büyüyorsunuz sonra neden kaygılanıyorum, neden depresyondayım diyorsunuz bu tarz tiplerede 150 tl para kaptırıyor bir faydasınıda göremiyorsunuz. Ben burda boş yorum yapmıyorum diğer kardeşlerimiz bu gibi sahtekarlara para kaptırmasın diye yorum yazdım. Gülüp geçmiştim ama dedim belki bu tiplere inanan olur para yatırır filan diye ekledim.
Dostum sahtekar kesim var doğru diyorsun ama bende burada boş yapmıyorum. Bu kadından fayda gördüğüm için arkadaşlara tavsiye ediyorum. Şimdi ki zamanda et bulmak için avlanmaya ya da su içmek için su kuyusu bulmuyoruz. Risk almak güzel birşey evet ama çağın getirdiği sorunları biz kendimiz secmedik. Bir şeyin fayda verip,vermeden sahtekar damgası vurmanadır sözüm. Bu işi iyi yapan insanlar bir çok kişinin derdine derman oldu. Hipnoz ile alakalı bir örnek daha vermek istiyorum madem sahte geliyor sana. YouTube Neuroformat yazıp Barış Muslunun videolarına bakabilirsin. Bilinçaltına inip insanların sorununu halletmekte. Senin söylediğin şeylerde güzel şeyler. İnsanın risk alması ve korkularının üstüne gitmesi gerekiyor. Fakat bu devirde herşeyi, her kaynağı kullanmak benim için daha mantıklı. Benim panik atağım vardı böyle şeyler bana çok iyi geldi. Yükümü hafifletti ve bende üstüne gittim.

Bendeüniversitemezunuyum

Venüs Yolcusu
Ofelya cabralı bundan yıllar önce gündüz kuşağı programlarında görmüştüm. Tıp fakültesi mezunu olduğu yazıyor ama uzmanlık alanı yazmıyor. Size faydası olmuş olabilir önemli olan bu fayda kalıcı mı, plasebo etkisi mi bunlar önemli. Ses kayıtlarını yıllar önce ben de dinlemiştim play storede ücretsiz vardı, bu tip şeylerin kalıcı ve faydalı olduğunu düşünmüyorum. Psikoterapiye bile gitse kişi kendisi sorumluluk almadığı sürece iyileşemez, kısacası sihirli değnekle bu iş çözülmez. Semptomlarını kısa süreli olarak yatıştırmak ayrı iyileştirmek ayrı kavramlar.

izleyici1

Yoda
kardeş bunlar boş iş
zaten nofap yapınca 1 aydan sonra sosyal fobi kalmıyor
ben pmo yaptığım zamanlar insanlardan kaçarım korkarım
içime hep ves vese biner
ama nofapta 1 ayı doldurmuşsam işler tersine döner
saldırganlaşırım! yani her ortama akmak isterim gördüğüm herkezle konuşur sohpet ederim
tavsiyem müzikle anlık hazla rahatlamaktan uzak dur
belki bir süre geçici rahatlama elde edebilirsin
kola şeker pmo da öyle değilmi
o anlık zevk alırsın ama ya sonra

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6