cihangir0625
Yeni Fapstronot
Evet merhabalar sürecimde kaçıncı gündeyim bilmiyorum ama 5 yada 4 dür fazla değil şafak sayar gibi gün saymayacağım buraya ne kadar ders çalıştığımı neler yaptığımı günlerimin nasıl geçtiğini yazacağım artık eskisi gibi +10 görmemeye başladım 3 4 saat tıkanıyorum disiplin eksikliği olduğunu fark ettim ve bu forum çalışmaya teşvi kettiği için burada günlük tutmaya karar verdim bakalım başlıyorum 23.09.2021
Disiplin sağlamam için kendime 15 gün tanıyacağım inşAllah Disiplinli olurum
Günler çok hızlı geçicek cidden anlamıyacağım çünkü deneyimliyim mezunum 1 sene çok hızlı geçti yine öyle olucak
Babamı sevindirmek istiyorum Ailemi gururlandırmak istiyorum Hayallerime kavuşmak istiyorum
Bunun için sadece köpek gibi çalışmak gerek Hayatımda iyi yerlerde olmak dileğiyle Başlıyalım...
Disiplin sağlamam için kendime 15 gün tanıyacağım inşAllah Disiplinli olurum
Günler çok hızlı geçicek cidden anlamıyacağım çünkü deneyimliyim mezunum 1 sene çok hızlı geçti yine öyle olucak
Babamı sevindirmek istiyorum Ailemi gururlandırmak istiyorum Hayallerime kavuşmak istiyorum
Bunun için sadece köpek gibi çalışmak gerek Hayatımda iyi yerlerde olmak dileğiyle Başlıyalım...
Son düzenleme: